⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 380
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Търся четка за почистване не под и плочки с дълга дръжка.

VILEDA и LEIFHEIT имат такива ( в Практикер ги има и двете марки ) в магазините на БОРН също

# 106
За информация, ако някой се интересува.
Уж до 14.11 трябва да е съборен целия Гранд хотел.

# 107
Жалко Cold SweatDisappointed RelievedSob

а кой го купи от Павлова ?

# 108
  • Варна
Някой да знае, колко струва кръщенето в църквата. За голям човек става въпрос.

# 109
  • Варна
Някой да знае, колко струва кръщенето в църквата. За голям човек става въпрос.
Около 100 лв е само кръщенето, но има доплащане за оператор, фотограф и т.н. Имай в предвид, обаче че цените в различните църкви са различни (аз много се изненадах от това). Избери си храм и питай конкретно в него.

# 110
  • Варна
Благодаря. За голям чеовек е. Няма да има допълнителни екстри, освен ритуала, свещ и там каквото друго искат от църквата. Предпочитаме и да е малка, да не е катедралата.

# 111
  • Варна
Аз много харесвам новата църква на кръстовището на Сливница.
Чувала съм, че цените са по ниски.

# 112
  • Варна
Питайте в Малката Богородица, там е спокойно, хората са внимателни.

# 113
Не зная дали се различават цените толкова, аз харесвам Малката Богородица, Света Петка и св. Атанасий. Ако отдалечеността не е проблем бих даже избрала църквата към Манастира св.св. Константин и Елена. Като мнението ми е базирано и на Отчетата които работят по тези места.

Кажете моля място с хубаво кафе и обособен кът за пушачи ( навес или остъкление ) което може да се посети в това дъждовно време.

# 114
Не зная дали се различават цените толкова, аз харесвам Малката Богородица, Света Петка и св. Атанасий. Ако отдалечеността не е проблем бих даже избрала църквата към Манастира св.св. Константин и Елена. Като мнението ми е базирано и на Отчетата които работят по тези места.

Кажете моля място с хубаво кафе и обособен кът за пушачи ( навес или остъкление ) което може да се посети в това дъждовно време.

Отеца е невероятен човек.
Много мил и благ.
Препоръчвам с ръка на сърцето.
Бях заявила освещаване на дом преди няколко години, не пожела никакви пари да ми вземе, а да направя дарение към манастира.

# 115
Жалко Cold SweatDisappointed RelievedSob

а кой го купи от Павлова ?
Холдинг Св.Св Константин и Елена

# 116
  • Варна
Момичета Благодаря. Родом съм от Варна, но тоя Манастир св. Константи и Елена не го знам. Може ли локация.

# 117
Момичета Благодаря. Родом съм от Варна, но тоя Манастир св. Константи и Елена не го знам. Може ли локация.
Курорта Дружба го кръстиха на него Wink
  Манастир „Св. Св. Константин и Елена", KKСв. Св. Кон … ot; 5, 9006 Варна

# 118
Не съм сигурна дали ми е за тук въпросът, но ще пробвам с малко странно питане.
Направих по нова рецепта необичайно хубав сладкиш,принципно не съм голям кулинар. И ми хрумна идея колко хубаво ще е, ако го направя в индивидуални формични и за подаръци на приятелки.
Въпросът ми е-дали някъде има във физически магазин миниатюрни тавички, формички за малки кексове, сладкиши. Но не мъфини.

# 119
  • In transit
Светкавица, за физически магазини потърси в Росини или Густа Про. Тези двата имат сайтове, виж какво имат и дали ще ти свърши работа. Може да потърсиш и в някой по-голям магазин за домашни потреби. Онлайн може да намериш хартиени форми за малки кексчета в Тему.

Общи условия

Активация на акаунт