⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 394
  • 699
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Търся очен за преглед и определяне на диоптри на лещи🙃 Не знам дали всички работят с лещи, затова имам нужда от конкретни имена. Благодаря предварително.
Д-р Питакова - клиника Св. Николай
Работи с направления.
Без направление - 40евро

# 676
Някой срещал ли е някъде да се продават патешки фенери.

# 677
По спомен беше нещо между 40 и 50 лв, това за миналото лято говоря. Ако искаш, мога да предоставя телефонен номер на ЛС и да получиш повече информация от нея Simple Smile
Много благодаря, но няма да я притеснявам за това, попитах само ако знаете евентуално. Направо си записах час през Супердок за петък , че и аз искам да мина на лещи😊 Това е лекарката, нали

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:28 от Живанк@

# 678
  • In transit
Някой срещал ли е някъде да се продават патешки фенери.
Виж в Метро. Там съм виждала преди време. Замразени бяха.

# 679
Патешки маншони купувам често от Май Маркет,и докато съм ровила във фризерите,съм виждала и фенери,шийки и крила.

# 680
Здравейте, търся да си закупя копринен плат за калъфка на възглавница. Къде бихте ме насочили в района на кварталите Възраждане, Младост, Владиславово?

# 681
  • Варна
Някой има ли информация кога автобус 7 ще започне да си минава по стария маршрут - Драгаш, Младежка? Уж улицата е готова и спирките са подновени. Скоро ще стане 1 година Sad

# 682
Откъде мога да купя такъв дневник(физически магазини):
https://officev.bg/sanitaren-dnevnik-za-izvyrshvane-na-dezinfekciya

# 683
  • Deutschland/HE
Откъде мога да купя такъв дневник(физически магазини):
https://officev.bg/sanitaren-dnevnik-za-izvyrshvane-na-dezinfekciya

Office 1

# 684
Някой има ли информация кога автобус 7 ще започне да си минава по стария маршрут - Драгаш, Младежка? Уж улицата е готова и спирките са подновени. Скоро ще стане 1 година Sad
Улицата все още не е въведена в експлоатация, а докато това не стане, със съответния документ от РДНСК, автобус няма да минава оттам.

# 685
Здравейте, някой има ли информация защо не работи магазин English Home в Гранд Мол?

# 686
  • In transit
Аз да попитам, дали някой знае в района на Левски, Базар Левски и горната част на Чайка, къде има от тези казани за изхвърляне на текстил, като този, който е над пазар Чаталджа? Става дума за текстил, който не става за носене, т.е е не подходящ за БЧК.
От този тип:

# 687
Здравейте, някой има ли информация защо не работи магазин English Home в Гранд Мол?

Аз нямам представа, но ми направи впечатление, че преди Коледа бяха почти изпразнени щандовете. Беше ми "на устата" да ги питам дали затварят, но ми се видя неучтиво.
Дано е временно, ако затварят.

# 688
Спокойно и от контейнерите на Червения кръст отиват във същата фирма...

# 689
Такъв контейнер за дрехи има на кръстовището на Осми Приморски полк и ул Никола Вапцаров, до стадо Черно море, до подлеза откъм Чайка.

Общи условия

Активация на акаунт