⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 381
  • 699
  •   2
Отговори
# 660
Не правят ли само ремонт на помещението ? 

# 661
Здравейте, знаете ли къде се е преместил ливанеца, който прави най-вкусните фелафели от бул Владилав до пощата?
Къде точно е това заведение?

# 662
# 663
  • In transit
Фалафелите на ливанеца не съм ги пробвала (ще се поправя скоро), но има една жена, която от години прави фалафели и също са много добри. Не бях минавала отдавна, но преди празниците видях, че още работи и качеството беше същото. Намира се зад автобусната спирка на Княз Борис, след кръстовището на ВИНС-а, посока Севастопол.

# 664
Незнам дали са в ремонт.
Днес минах и беше затворено 😔

# 665
Търся очен за преглед и определяне на диоптри на лещи🙃 Не знам дали всички работят с лещи, затова имам нужда от конкретни имена. Благодаря предварително.

# 666
  • Варна
Доктор Панкова. В МЦ Марешки, Младост. Аз съм изключително доволна. Излекува ми тежко възпаление на двете очи, ходих на три прегледа по каса, консултира ме за подходящи лещи и ме насочи за лазерна корекция (засега последното няма да стане, но с останалото се справи страхотно).

# 667
Незнам дали са в ремонт. Днес минах и беше затворено 😔
Аз от колата видях надпис coming soon , дано да е това което очакваме Laughing

# 668
Момичета, малко странен въпрос, но някой чувал ли е за жена в кв. Аспарухово, която прави масажи в дома си, но има и ясновидски способности?

# 669
Здравейте, някой да е виждал такъв чай във Варна или в подобна красива опаковка?
https://lovare.bg/product/%d1%87%d0%b0%d0%b9-%d0%b2-%d0%bf%d0%b0 … are-love-blossom/

# 670
LOVARE  се продава в безмитният магазин.

# 671
В булмаг съм ги виждала също

# 672
И в магазина към Крамер на ул.Марин Дринов съм виждала тези чайове в кутии.

# 673
Доктор Панкова. В МЦ Марешки, Младост. Аз съм изключително доволна. Излекува ми тежко възпаление на двете очи, ходих на три прегледа по каса, консултира ме за подходящи лещи и ме насочи за лазерна корекция (засега последното няма да стане, но с останалото се справи страхотно).
А знаете ли цена за първичен преглед без направление?

# 674
  • Варна
По спомен беше нещо между 40 и 50 лв, това за миналото лято говоря. Ако искаш, мога да предоставя телефонен номер на ЛС и да получиш повече информация от нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт