⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 530
  • 19
  •   2
Отговори
# 1
  • Варна
Да попитам, къде мога да занеса дебел кокетен килим да отрежат една лента и да го обкантят, ама да не стои там с дни?

# 2
Отговор на последния пост от предходната тема - и часовникари и обущари вече почти няма (във Варна), а останалите единици такива са почти на преклонна възраст, но продължават да работят. Никой не иска да учи тоя занаят и да се изхранва с него. По въпроса - часовникар има в Гранд Мол, на ниво -1, мисля, че е (срещу Булмаг), но не работи събота и неделя. Обущар - под блока до джамията на зимно кино Тракия. (слагам снимка за ориентир).

П.С. - ходих до Баш и Месони. Доволна съм.

Скрит текст:

# 3
За запирването зацзалепване на текстилни маратонкин, купувах нещо като лепенки от Тему и съм доволна. Лепих и отпред и отзад , добре стана и доста държи.

# 4
А във Виница дали има обущар? И на мен ми трябва. За едни обувки и няколко чанти със скъсани дръжки.

# 5
Обущарят до джамията, за който писах, поправя и чанти.

# 6
А във Виница дали има обущар? И на мен ми трябва. За едни обувки и няколко чанти със скъсани дръжки.
Мисля, че вече няма.

# 7

На ул.Св.  Пророк Илия има, но много хора се оплакват, че бил некадърен.

# 8
Баш и Месони ми е любим месарски магазин.

Има ли къде във Варна да си взема плат за спално бельо на метър? С избор на десени?

# 9
Баш и Месони ми е любим месарски магазин.

Има ли къде във Варна да си взема плат за спално бельо на метър? С избор на десени?
На Царевец срещу Нап има голям магазин за платове, имат телефон.

# 10

На ул.Св.  Пророк Илия има, но много хора се оплакват, че бил некадърен.
Ух, жалко.

А човекът до джамията работи ли бързо? На какви цени?

# 11
  • ВАРНА
....Има ли къде във Варна да си взема плат за спално бельо на метър? С избор на десени?
На Царевец срещу Нап има голям магазин за платове, имат телефон.
Мисля,че този магазин на Съборни е от същата верига

# 12

На ул.Св.  Пророк Илия има, но много хора се оплакват, че бил некадърен.
Ух, жалко.

А човекът до джамията работи ли бързо? На какви цени?

Нямам представа. Виж в групата на Виница.

# 13
  • Варна
Тези Баш и Месони само на Идеал Петров ли ги има?

# 14
Преди години работех в магазин за обувки. Посещавала съм доста обущари. Единствено обущарят на ул.Пирин си разбира от работата.
Този до джамията преди лепеше с обикновенно лепило от магазина. В мола не им се занимаваше с дребни работи, а самочувствието беше 🤦‍♀️
Само на Пирин (забравих му името🫣) ти казва реално дали ще се получат нещата и ги прави като хората.

Общи условия

Активация на акаунт