⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 667
  • 23
  •   2
Отговори
# 15
  • In transit
На Чаталджа, до бар Ключето (мисля, че така се казваше, ако не бъркам) има обущар, но нямам скорошни наблюдения.

# 16
  • Deutschland/HE
За този на Пирин ми казаха, че не е старият майстор. Лятото носих нещо при него, мърмори ми, че били стари... Залепи ги, но беше кисел. Цените няма да коментирам, доста солени ми се сториха.

# 17
В Бургас преди няколко месеца дадох пак няколко чанти със скъсани дръжки. По 20 лв на чанта ми взеха. Украинец си е отворил ателие.
Много скъпо ми се стори, ама знам ми… затова питах какви са цените при този тук.

# 18
  • Deutschland/HE
За залепване на предната част на подметка на мъжки чехли, тип Биркенщок ми взе 10лв този на Пирин. Аз последно носих неща в едно ателие на сп. Явор, но то не работи вече и за същите неща ми вземаха 3-4лв.

# 19
Наистина не съм го посещавала от 8-9 години. Съжалявам, че не е същият.

# 20
  • Варна
Къде и какво спортувате във Варна? Тотално начинаеща съм и доста притеснителна!
Интересуват ме: фитнес, групови занимания и подобни.
 Нямам никакъв опит със спорта.

# 21
  • Варна
Магазин за платове, същият като този срещу завод Дружба/НАП, има в подлеза на жп гара.

# 22
  • Deutschland/HE
Преди имаше езин магазин на ул. Русе, съвсем в края, пада се зад хогел Тулип (още ли се казва така?).

# 23
Къде и какво спортувате във Варна? Тотално начинаеща съм и доста притеснителна!
Интересуват ме: фитнес, групови занимания и подобни.
 Нямам никакъв опит със спорта.

Аз ходя в Максифит на групови тренировки. Има много добри треньори там, 5 зали за групови занимания, но е много натоварено в някои. Ако кажете н кой район на града Ви е удобно, може да получите повече насоки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт