⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 672
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
  • 🌊
Сега ми писаха, имали са технически проблем в системите им

# 46
Здравейте, препоръчайте ми фирма за изработка на мебели, благодаря.

# 47
Срещу печатницата на бул. "Христо Ботев" имаше един магазин за ученически униформи с емблеми - тениски, жилетки, пуловери и др. , май сириец бе собственикът. Знаете ли дали работи все още?

# 48
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Срещу печатницата на бул. "Христо Ботев" имаше един магазин за ученически униформи с емблеми - тениски, жилетки, пуловери и др. , май сириец бе собственикът. Знаете ли дали работи все още?
Не работи поне от две години.

# 49
  • На плажа
Здравейте,трябва да купувам диоптрични лещи ,знаете ли къде има някакви промоции във Варна?

# 50
  • Варна
Здравейте,трябва да купувам диоптрични лещи ,знаете ли къде има някакви промоции във Варна?
Аз съм с такива и отдавна спрях да ги купувам от оптики.
Купувам от сайтове, дебна промоции, включително и разтвори за лещи.

# 51
  • На плажа
Как ги поръчваш,с рецептата ли? Сина ми има и астигматизъм.

# 52
  • Варна
В сайта посочваш диоптър като правиш Поръчката и това е, но аз без астигматизъм и не знам дали има нещо по особено.

# 53
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лещи поръчвам онлайн над 15-20 години. В оптиките цената е супер завишена. Аз поръчвам от Alensa и Lensis. Четете описанието, тези, които са астигматизъм-пише.
Къде си точите ножове?

# 54
  • ВАРНА
Аз използвам услугите на точилар до Колхозният пазар, на улица Ради Мавридов.
Заточва и ножици.

# 55
Къде си точите ножове?
Мъжа на приятелката ми точи ножовете си ( някакъв кулинар маниак е ) тук но не знам защо пише че е затворено мястото за постоянно. Сигурна съм , че минавайки преди няколко седмици видях отворена вратата

# 56
Здравейте! Бих искала да Ви помоля за препоръка за физиотерапевт, става въпрос за профилактичен преглед на бебе.
Благодаря!

# 57
Здравейте! Бих искала да Ви помоля за препоръка за физиотерапевт, става въпрос за профилактичен преглед на бебе.
Благодаря!
Не сме ходили, но ни бяха препоръчали дом майка и дете във вилица.

# 58
Във Виница или можете да се обадите в Карин дом, за да ви включат по програмата за ранна интервенция.

# 59
Малко странно питане, но майките на ученици, да сте виждали етикети с картинки плодове? Трябват ми за компоти и домашни ликьори, които си направих това лято.

Общи условия

Активация на акаунт