⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 29 252
  • 726
  •   2
Отговори
# 225
  • Варна
Има ли ограничение колко пъти може да влиза кола в паркинга на лидл Битоля или в този на Гранд мол?
В рамките на деня.

На паркинга на Лидъл може да се влиза колкото пъти искаш, стига всяки престой да се вмести в безплатните час и половина/май толкова беше/. Често имам работа в района и редовно излизам през единия и влизам през другия вход.

# 226
Някой скоро да е имал досег със стола в Терапията? Интересува ме по кое време записват нови пациенти за хранене.
До 13 часа на предходния ден записват нови пациенти за храна.С номер на стая и отделението в което е настанен пациента плащате на касата на стола,после я носят на място на пациента.Има примерни менюта на самата каса.За събота и неделя записват в петък до 13 часа.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 07:24 от iva1

# 227
Здравейте, моля да ми препоръчате фирма за кетъринг за почерпка в офиса ?
При мен всичко организираха момичетата ,които ми правиха украсата .Изцяло всичко организираха ако желаете ще ви дам контакт . Цените им бяха доста добри така ,че може да им пишете не вярвам да откажат да съдействат за кетъринг

# 228
  • Варна
Знаете ли дали ТУ Варна има нещо като студентска карта, освен студентската книжка,  за да я ползваме като удостоверение за намаления за студенти из Европа?

# 229
  • In transit
stenly, имаха такава карта https://isic.bg/page/isic, но се издаваше по желание мисля.

# 230
Знаете ли дали Била на Колхозния пазар вече работи след ремонта?

# 231
Момичета, къде във Варна продават kraft бира? Имам да купувам подарък на колега Simple Smile а не ми се поръчва онлайн.

# 232
  • Варна
Момичета, къде във Варна продават kraft бира? Имам да купувам подарък на колега Simple Smile а не ми се поръчва онлайн.
Averi beers

# 233
  • In transit
Ако колегата ти харесва белгийски бири, включително абатски(монашески), мога да ти дам телефона на вносителя, има склад. Има много хубави комплекти, като за подарък бири + чаша.

# 234
  • ВАРНА

Знаете ли дали Била на Колхозния пазар вече работи след ремонта?

Днес вече ги нямаше табелите спиращи достъпа до магазина,затова си мисля,че работи.

Бира вземам от този бар Beer Bar & Shop Hashtag Sedem

на Сливница.Продавача си разбира и харесва продуктите и с удоволствия разяснява плюсове и нюанси според вкуса.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:10 от иланг-иланг

# 235
  • Варна
На гърба на Мебелна палата. Малко магазинче със сравнително голям избор. Можеш да си направиш комплект от различни бутилки за подарък.

# 236

онова дето е край дупката на центъра? Съжалявам че не помня името. Помня че и в Аспарухово от кръговото в посока към галата на улицата имаше едно място в блок с голяма реклама. Извинявам се ако ръся глупости, Не консумирам бира и само слушам познати и колеги

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 19:53 от _re_ge

# 237
  • ВАРНА
В бар Ключето и в Щайгата също имат наливни крафт бири.

# 238
Благодаря много Simple Smile

# 239
  • Варна
Дами, имаме изненада за петък, трябват ни бели цвички, номер 26-27. Няма време за поръчка онлайн, вижда ли ли сте магазин във Варна, където да продават?

Общи условия

Активация на акаунт