⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 427
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Къде има разнообразие на пътеки за коридор на метър? Домко, магазина срещу Метро, Зора само за тях се сещам.

# 316
Предложете масажист/масажистка, който прави наистина качествен СИЛЕН масаж.
Навсякъде само "галят".
Студио Баланс-Юмейхо Масаж при мъжа Янко.Но наистина е силов.

Доколкото разбирам зависи и какъв масаж се търси. Юмейхо не е за всеки. Приятелка беше ученичка на този Янко според мен. Искаше да се "упражнява" върху  нейните домашни членове и върху мен. Не е за мен това.

# 317
  • In transit
Къде има разнообразие на пътеки за коридор на метър? Домко, магазина срещу Метро, Зора само за тях се сещам.
След Билата на Сливница има един голям магазин за килими и пътеки на метър. Там беше и Баня стил. Забравих му името, ама предполагам се сети за къде ти говоря?

# 318
  • Варна
Пътеки до подлеза на бившия Образцов дом. https://kilimche.com/index.php?go=text&id=5

# 319
След Билата на Сливница има един голям магазин за килими и пътеки на метър. Там беше и Баня стил. Забравих му името, ама предполагам се сети за къде ти говоря?
Май за Камко става въпрос.

# 320
  • In transit
Да, благодаря. Точно Камко се казваше.

# 321
На Камко му казвам Зора Simple Smile така, че за него се сетих. Благодаря на всички за предложенията.

# 322
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам Килимче в района на Била(Образцов дом). Може да разгледате и онлайн за да сдобиете представа.

# 323
  • Варна
Само онлайн ли може да се купи билет за автобус във Варна?Отдавна не съм ползвала

# 324
Само онлайн ли може да се купи билет за автобус във Варна?Отдавна не съм ползвала
Не. Може и от автобуса/тролея , но струва 2 лв. От приложението струва 1 лв.

# 325
Здравейте, търся тези или подобни магнитни кубчета в физически магазини Варна.

# 326

Къде във Варна може да се намери този дезодорант?

# 327
Здравейте, къде мога да намеря или поръчам спално бельо TAC ?

# 328
  • In transit
Здравейте, къде мога да намеря или поръчам спално бельо TAC ?

https://aiko-bg.com/akcia-reklama/namaleni-stoki/namalenija-v-ak … il/trade_mark-tac
Ако не бъркам и на пазар Чаталджа, над бариерата на ул. Цар Асен имаше магазин, където съм виждала марката.

# 329
Да сте виждали във физически магазин или аптека този крем?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт