⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 542
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Предложете някой китайски ресторант. Последно поръчах от Златен дракон, отварт беше.

# 361
то по-принцип няма хубав китайски ресторант във варна.

# 362
  • Варна
Предложете някой китайски ресторант. Последно поръчах от Златен дракон, отварт беше.
Само от Чжоу поръчваме от много години.

# 363
Само от Чжоу поръчваме от много години.

Да, и аз.

# 364
Не съм ходила в Чжоу от над 5 години (допадаше ми тогава), но онзи ден купих от  китайския в Гранд мол и ни хареса/

# 365
Моля за препоръка от къде да поръчам хубава торта за рожден ден за възрастен, освен Милена.

# 366
  • Варна
Някой опита ли въпросните плодчета дали са хубави?

# 367
  • Варна
Моля за препоръка от къде да поръчам хубава торта за рожден ден за възрастен, освен Милена.

Зависи какво търсиш. Аз предпочитам нормална цена + качествени продукти и затова поръчвам почти винаги от сладкарницата в Цветния квартал "Снежанка и седемте джуджета". За разлика от Милена там работят с масло и млечна сметана и тортите са много вкусни. Нормалните торти/не детските и тези със специална украса- бутикови/са на много прилична цена 6 лв. парчето. Преди седмица там поръчахме торта за 20 души и всички останаха много доволни.
Скрит текст:
https://www.facebook.com/kafesladkarnicasnejanka

тази снимка я правих преди година и нещо. Цените сега са 6лв. парче торта, а малките торти са 29-30 лв.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 14:28 от Nell999

# 368
Аз препоръчван тортите на Обнова и на Sweet rose.
Снежанка и седемте джуджета изобщо не ми харесват на мен.

# 369
# 370
Поръчкови торти Явор -ул под игото 28

# 371
Още един глас за Маргарита. Най-често оттам поръчваме. Май съм писала и друг път, веднъж ми трябваше торта за понеделник сутрин. Отказаха ми, защото нямало време да се изпекст блатовете. Останах възхитена, защото почти навсякъде работят със замразени блатове.

# 372
Къде ходите на ехограф за профилактичен преглед на млечните жлези?

# 373
Аз ходя при д-р Стоева в МДЛ Русев или в СМДЛ по образна диагностика д-р Куцаров.

# 374
Аз бях при д-р Лозанова в Център Куцаров.

Общи условия

Активация на акаунт