⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 29 249
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте!
Къде в града мога намеря голям избор на мъжки кожени гривни?

# 526
Velina-p, кожени гривни ръчна изработка има в Арт Фантазия, от съда на Тракия като тръгнеш към пазара в ляво се пада магазина .. И в интернет пусни търсене
За класически хомеопат - Искра Капинчева. Никога не сме излизали с препоръка или рецепта за МЛМ продукти, винаги адекватно проследяване

# 527
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте
Моля за електротехник,ваш близък,познат
Или на някоя от вас съпруг,приятел
Авария стана у дома

# 528
  • Под Слънцето
Моя позната ме помоли да я снабдя със  Справочник - Къде, какво да учим след 7 клас през 2025 - 2026 година във Варна и областта. Изчерпан е на местата, където проверих. Някоя от вас дали не го е ползвала и да ми го продаде? Те обмислят закупуване на имот и преместване в града след Нг, та ще й е от полза.

# 529
Моя позната ме помоли да я снабдя със  Справочник - Къде, какво да учим след 7 клас през 2025 - 2026 година във Варна и областта. Изчерпан е на местата, където проверих. Някоя от вас дали не го е ползвала и да ми го продаде? Те обмислят закупуване на имот и преместване в града след Нг, та ще й е от полза.
Този справочник е копи-пейст на заповедта на РУО за план - приема за съответната учебна година.
Сега погледнах, информацията си стои още на сайта. Може да погледне направо там.

# 530
  • Варна
Ще се възползвам и аз от тази информация, дъщеря ми е седми клас и тепърва навлизаме в "купона".

# 531
Школи бихте ли препоръчали по математика и бел 7ми клас?

# 532
Школи бихте ли препоръчали по математика и бел 7ми клас?
Ще се присъединя към питането. Частни учители, от които сте доволни на мен биха ми били по- полезни.
Големият син нямаше нужда от уроци, но малкият е друга работа, особено по математика.

# 533
  • Варна
Дъщеря ми ходи в Школа Одесос на уроци по математика и БЕЛ в седми клас. Доволна съм, резултатите ѝ на матурите бяха отлични. Работиха в групи от по 5-6 деца мисля.

# 534
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли къде мога да намеря Funcopop фигурки в града?

# 535
Мисля, че по едно време имаха в магазина на Озон в Гранд Мол, възможно е още да има.

# 536
Да, имат голям Стелаж с тях.

# 537
  • Варна
Честита Коледа! Знаете ли дали днес има работеща оптика, трябват ми контактни лещи. Поръчала съм, но с тези безкрайни почивни дни ще дойдат сигурно след Нова година.

# 538
Честита Коледа! Знаете ли дали днес има работеща оптика, трябват ми контактни лещи. Поръчала съм, но с тези безкрайни почивни дни ще дойдат сигурно след Нова година.

В моловете евентуално. Ще работят до 18.00/19.00 часа.

# 539
Някой знае ли какво ще е работното време на гранд мола, на 26 и 27ми?

Общи условия

Активация на акаунт