⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 939
  • 717
  •   6
Отговори
# 555
  • Варна
Зависи за какъв уред! Много от дребната техника за коса, лице и тн.. не подлежи на ремонт, а само на подмяна
За парогенератор става въпрос.

# 556
Ако е от тези с формата на сешоар, то няма какво да им се ремонтира май.. Ако е тип ютия защо не попитате в магазин, който продава подобни? Могат поне да ви кажат по договор за гаранцията с кого работят, въореки че много неща пращат в София

# 557
Здравейте, имате ли представа къде могат да ми нанижат наново скъсана гривна с естествени камъчета поръчвана е онлайн? По възможност в мола, но едва ли има там къде. Благодаря!

# 558
Аз се сещам за магазина маниста и бижута на ъгъла на Мария Луиза и Драгоман.
Както и за Магазини Баба Марта до второ РПУ и емарт на Шипка.

# 559
Здравейте дами, За много години! Да ви попитам имате ли представа къде във варна мога да намеря консумативи за хлебопекарна Тефал, а по - точно бъркалката( че я надрах яко с ножа )

# 560
Ох влизам и аз да попитам подобен въпрос
Коледните и новогодишните трапези май май си оказаха влияние Wink
и аз си прецаках това конусче от електрическото ренде Moulinex, и се чудех дали мога да си намеря такова

# 561
На Тефал поръчахме от сайта. И контейнер и бъркалка, последно и нож за месомелачката, че го хвърлих явно в боклука, а беше нов 😁
Звънни и питай в Либра Груп дали имат такива части. Гледам продават онлайн резервни части за различни уреди.

# 562
Моля, предложете ми кетъринг, но от личен опит. Преди повече от година търсих за събитие, после се отказах. Сега също търся,има време до събитието.
Като изключвам ССС кетъринг или както там му беше името, наскоро бях като гост на събитие, на което е поръчано, няма да споделям подробности(случайно да не обидя ако поръчващите пишат или четат тук, те не са виновни) но много разочароващо.
Другото ми изискване е да има достатъчно веган предложения, защото събитието ще е през пости, които се спазват от някои присъстващи.

# 563
Здравейте дами, За много години! Да ви попитам имате ли представа къде във варна мога да намеря консумативи за хлебопекарна Тефал, а по - точно бъркалката( че я надрах яко с ножа )

На тефал подобна бъркалка за еърфрайър си поръчахме чрез фирмата , която им прави гаранционен ремонт. На трети март над кайсиева .

# 564
Е те не са ли именно Либра Груп?

# 565
За много години ! Има ли вече някой, който е пътувал с градския транспорт ? Нямам приложение, нямам и достатъчно евро монети за машина, а чета, че са пуснали контрольорите да глобяват Flushed

# 566
За много години ! Има ли вече някой, който е пътувал с градския транспорт ? Нямам приложение, нямам и достатъчно евро монети за машина, а чета, че са пуснали контрольорите да глобяват Flushed
Нямате нужда от приложението, за да си купите билет онлайн. През сайта https://ticket.busvarna.com/, правите регистрация с имейл и купувате билет.

# 567
raf11, благодаря ! Рядко ползвам ГТ и не знаех за сайта. Вече регистрирана Sunglasses

# 568
Е те не са ли именно Либра Груп?

Не знам, честно. Винаги съм мислила че са бг-сервиз

# 569
  • In transit
Либра груп са там. Ако някой реши да си поръчва части от България сервиз, да знае, че цените им страшно надути. Наскоро ги питах за някаква дребна част (гумено уплътнение) за Kenwood и направо избиха рибата с цена. 

Общи условия

Активация на акаунт