Отговори
# 330
  • София
Афито с леля си и Хакан в Ню Йорк

# 331
И с Фуркан

https://www.instagram.com/p/DPRVn-PEmMO/

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:15 от Албенаа

# 332
  • София
Моят прекрасен партньор Heart

# 333
Момичето ни 👑 ще присъства на Седмица на модата в Париж, като специален гост на Беленсиага! Събитието е на 04.10.2025

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/abi-dizisine-hazirlanan-afra … is-yolcusu/64548/

# 334
Харесвам Афра с Фуркан Simple Smile
Нямам търпение за 04.10 да видя Афра как ще бъде облечена.
Предният път беше много яко облеклото й. Нямам съмнение, че сега ще надмине предния си тоалет с още по як Simple Smile

# 335
В очакване на Епизод 2! 😜

# 336
Не знам дали Сема пише за отлагането, което вече направиха, но ако става дума за ново отлагане като нищо няма да ги видим преди януари.

# 337
Яд ме хваща. А аз нямам търпение за този сериал на Афра. 😒. Дано скоро има четене на сценария. И Онур иска да изпипа наистина всичко както трябва. Иначе не знам. Но много се радвам за Афра. Пак ще е гост ,като беше в Рияд.
Ще бъде единственият турски гост на дефилето на Balenciaga.“ ✨ Афра е икона, жената, на която всички се възхищават. Тя заслужава това и още повече.

# 338
И момчето ни си е на място! 🧿 Рамооо! 👑

# 339
И краля и кралицата тази седмица са си на правилното място Simple Smile Номер едно са.
С това отлагане на Аби още повече ме хваща страх какво ще бъде. Мисля, че по-добре да очаквам възможно най-лошото,за да може после,ако Шнура и екип го направят хубаво,да съм приятно изненадана.
Но за мен Кенан и Афра ще имат по-специални и различни отношения. Какви точно ще са, еми предстои да видим Wink

# 340
От Асос! 😜

# 341
Яд ме хваща. А аз нямам търпение за този сериал на Афра. 😒. Дано скоро има четене на сценария. И Онур иска да изпипа наистина всичко както трябва. Иначе не знам. Но много се радвам за Афра. Пак ще е гост ,като беше в Рияд.
Ще бъде единственият турски гост на дефилето на Balenciaga.“ ✨ Афра е икона, жената, на която всички се възхищават. Тя заслужава това и още повече.

Албенка, думата "изпипа" и името Онур не бива да се слагат в едно изречение. 🤪

# 342
Не видяхме Афи на седмицата на модата в NY, но ще я видим в Париж. 😍🌹🧿 Много, много съм любопитна за тоалета. Добре, че няма да чакаме дълго поне за него. Някой знае ли каква ще е темата на ревюто тази година?

# 343
# 344
Добър вечер,момичета!  Kissing Heart
Много са хубави Фуркан и Афра така заедно Heart Кога ли ще можем да ги видим заедно в "Пера" ?На Афито и се зареждат един след друг сериалите и мероприятията на които трябва да отиде което е супер.Simple Smile Първо в най-скоро-време ще я чакаме да покаже красотата си в Париж ,после идва ред на "Аби",там няма много инфо за сега ама дано от екипа да знаят какво правят и чак след това сигурно ще дойде времето на "Пера". Thinking  Flowers Four Leaf Clover
Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Какъв ли ще бъде тоалета за Париж. Thinking

и малко фенско творчество  Heart

и красивите СейФер Heart

Общи условия

Активация на акаунт