Отговори
# 345
Момичета,имам предложение Simple Smile
Дайте като всеки път досега, когато има събитие с Афра и се очаква тоалет, да се опитаме да познаем какъв цвят е избрала/ или са й избрали. Искате ли?
Аз много искам да е в тъмно червено  - винено или бордо.
Като гледам тази година,че са земни цветове обаче, дали няма да е в нещо кафяво, бежово. Вие как мислите?

# 346
Наде на тия Balenciaga  от предния път като им знам какви им бяха тоалетите се надяавам Афра да не я изтупат по гащи и дълги чорапи.Иначе тя е светличка ,слабичка и много красива и мисля ,че няма някой цвят който да не и отива така ,че нямам чуденка за това .Много се надявам да е с дълга и красива рокля ама да видим какво ще измислят нейните хора.Всякак ще  е хубаво нашето момиче само да не и забравят да и облекат отгоре дрехата ама и по белъо пак ще я харесам,защото нашето гардже винаги си е най-джиджанкото.  Simple Smile  Heart

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:20 от Eny87

# 347
Аз си мисля за тъмно зелено, или нещо в жълтата или сивата гама. Но много зависи и от темата, която са избрали Баленсиага. Те наистина имат провокативни модели, но аз лично много харесах рок излъчването, което имаше Афи миналата година.

# 348
Аз залагам на черно. Не мисля, че Афра ще заложи на провокативна визия, защото роклята й от Рияд не се прие особено добре от повечето хора и смятам, че Хакан ще внимава повече този път.

# 349
Ама много хубави Фуркан и Афито,пу да не им е уроки.Идеални.Чакам с нетърпение вече да ги гледам щото до сега не разбрах Фуркан дали изобщо участва.Нито една дума не се спомена за него сякаш е някакъв второстепенен герой.Много го харесвам това момче,много слънчев,позитивен и с Афра няма да им е за първи път да са партньори така,че очаквам ги с нетърпение.Ами ще ревизират АБИ как няма да ревизират.Онур май разбра,че Кенан не е лъжица за неговата уста.Май,май ще се поспре да си развява коня и ще се вслушва във мнението на супер звездата.Първоначално за негова партньорка е била поканена Неслихан Атагюл и след нейния отказ канят Афра.Все пак Неслихан е 33 год. и визуално изглежда по-зряла.По би се вписала в някаква романтична връзка с Кенан.Но да сложиш 51 годишен мъж до 27 год.момиче извинявайте ама поне за мен е неприлично,да не използвам и по силна дума.Съвсем различно изглежда до Фуркан.С Кенан ще са ми готини ако го играят баща и дъщеря.Така,че да го ревизират много добре този проект та да не се налага драгия турски зрител да го ревизира.Не знам какво се е случило с Шербета в последната серия,но феновете са се оплакали,че накърнявало семейните устои и някакви сцени изцяло били изрязани и не излъчени.Та да не се налага и на Онур да реже.

# 350
Добро утро! 🫶
За събитието на Баленсиага, мисля, че Афито ще е с черно или сиво!
Лайкче за Афито от новия колега. Харесал е публикацията на Бирса за Афито и Париж!

# 351
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple SmileCoffee

Хубава е новината за Париж. Баленсиага не са ми любими и не заради скандалите, а заради стила им, но са си марка. Така че - браво на Афра! Sunglasses

# 352
Добро утро! Пожелавам хубав ден въпреки дъжда и мрачното Simple Smile

# 353
Здравейте, момичета!😊

Вчера писаха на единия профил в Х, относно "Нищо няма да ни се случи". Добра рекламна кампания правят.

На мен Баленсиага са ми изключително противни. Предлагат някакви съдрани и дрипави дрехи на космически цени. А за гнусната им рекламна кампания дори не искам да се сещам.🤮

# 354
Рамо, Ясир и Али преди 2 години на мач! 😜

Партньорката на Рамо от UFO се развежда!

# 355
  • София
Мерт е пристигнал на сета днес

https://x.com/mrdupdates/status/1973652449941659807

Ходи да тренира рано-рано Simple Smile

# 356
Прекрасното ни момче! 🧿

# 357
# 358
Привет и от мен!
Много добри новини, браво на Афра!
И на мен Баленсиага не са ми любими, далеч съм от това да ги критикувам обаче, все пак не съм достатъчно информирана по темата. Иначе, след като Демна ги напусна, може стила да се е променил… ще видим.
Очаквам нещо и Мерт да направи… реклама би било прекрасно!

# 359
Мистери, как бързо се разпространяват новините. 😜

Очаквам след края на снимките да пуснат информация и за сериал на Мерт по телевизията, защото вчера имаше разни намеци в Х за нов проект.

Момичето, което пусна видеата днес е същото, което искаше да подари на Мерт тенис топка подписана от Алкарас. Писала е, че е предала подаръците на охраната и чака. Дано има късмет да се снима с Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт