Отговори
# 270
Кой мислите, че ще "хване" първи АфРам? Според мен Ураз или Акиф. 😁

# 271
  • София
Кой мислите, че ще "хване" първи АфРам? Според мен Ураз или Акиф. 😁

Акиф, Ураз свърши достатъчно работа Wink

Ени, според мен има хора, които точно това ще си помислят или я менкат, или тройка правят.
Те още като видяха девойката в колата и бяха готови с филма.

# 272
Аз искам някой фен да пише на Ураз или на Госип, ако може снимка да няма, ама ако има да е в далечината 🤣😎
Така си го поръчвам… само да кажа, че почти никога в тези поръчки не уцелвам 😆

# 273
  • София
По принцип могат пак да ползват Ураз за инфо без снимка. Защото колкото и да не я харесват, тя качва само вярно инфо Simple Smile

# 274
С две думи ни чака интересен зимен сезон  Simple Smile И ми се струва ,че това реалити ще е по-интересно и по-рейтингово от всичките сериали дето ги пускат по тв-то Simple Smile  
Ааааа и да не забравя да кажа Браво на нашите волейболисти!Велики са !  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Роби Уйлямс и той ги поздравил на концерта на стадион Васил Левски.Simple Smile
https://nova.bg/news/view/2025/09/28/512189/%D1%80%D0%BE%D0%B1%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
Скрит текст:
И едно страхотно изпълнение на Роби,е не от тази вечер от София щото от там още нищо не излиза ,ноооо е пак много хубаво.Simple Smile

https://youtu.be/SMBPLxfs0Dw?si=Og6XgQKJpWeVbWnb

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 23:06 от Eny87

# 275
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

# 276
Добро утро, момичета!
Пожелавам успешна седмица

# 277
Хелоу, мацки! 🫶
Имам въпросче: Това как го разбирате? Демек расте броя на пиарджиите от семейство Демир ли? 🤣

# 278
За мен Афра и Мерт си имат отношенията между тях си. Това,не може да бъде изфабрикувано. Виждаме как се държат един с друг. Любовта и привличането в личен план колкото и актьор да си трудно ще го отхвърлиш или отречеш. Три години гледаме един и същи сценарии - лятото са разделени, снимачния сезон се събират. Не може да не те накара да се замислиш. Не вярвам на медиите и на социалните мрежи. Не ми харесва какви ги изкарват и Афра, и Мерт. Като двама дечковци, които не знаят какво искат. Кариерата не я коментирам. Всеки може да види назад във времето всички клипове и снимки на Мерт с Афра. Няма момент,в който да се е държал неуважително към нея. Винаги е бил кавалер. Истината е в малките детайли. Афра пък за мен е достатъчно умна жена и може да си прецени с кой да бъде и с кой не. Дали да прощава или не. Едва ли би търпяла някой да я прави на маймуна.
Надявам се, хората, които се занимават с ПР-а да си взеха забележка и вече да спрат или да напишат по-интересен сценарий. Този с разделите и изневерите вече се изтърка. Ако са се изчерпали от към идеи може мен да наемат. Или някой друг фен. Вижда, се, че нас по ни бива с идеите Joy

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:48 от Надя Б. Василева

# 279
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте

...... ами че и девойката от Акякя не е никоя… или по-скоро, че тя не е съществувала, жената от онова видео е тази, която Мерт представи в репортажа - гаджето на ценния му приятел Ясир…
Не ме мислете за луда, само преразказвам чутото и казаното от “журналистите” в тези магазинни предавания…
Ако това не е било театър, здрав му кажи!😏
❤🧿

Бруха Hug вчера докато гледах прословутото последно интервю за n-ти път точно това си помислих.
Още като видях интервюто завчера тази мацка ми се стори много позната ама реших че така ми се е сторило . И си викам добре де аз вече наистина се объркАх туй девойче с кой от двамата аркадащи е .... ама нейсе .
Почти веднага стана ясно още тогава,  че всичко е театър .

Скрит текст:
Днес по два тв канала даваха репортажа с Мерт, като по единия се намеква, а по другия направо излъгаха, че русата девойка от лятото е гаджето на Ясир. В смисъл, Мерт се е мотал там нещо с нея, докато приятеля му си е имал работа, разбирайте, целувката е по бузата и т.н.
Моят е, че чистят имиджа на Мерт, защото подготвят нещо.

Мистери Hug и според мен сега му чистят имиджа на Мерт с поредната комедийна постановка която ни врътнаха макар че според мен това вече не беше нужно, но според мен .
Освен склед края на снимките на BBSO да избухне новина за Мердо в нов голям проект, че друга причина не виждам . От кога ни подгряваха че уж преговарял бил с AyYapim ама до сега никаква яснота

# 280
  • София
О, за мен причината е ясна, но ще изчакам само да си излезе. Тогава пак ще обсъждаме Simple Smile

# 281
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
О, за мен причината е ясна, но ще изчакам само да си излезе. Тогава пак ще обсъждаме Simple Smile
Е, основната причина и за мен е ясна, чакам само снимков материал на потвърждението Stuck Out Tongue Winking Eye

Още от времето на Учителят все се бутат един в друг на снимките зад кадър Sunglasses

Само тук са ги разделили Grinning

# 282
Хелоу, мацки! 🫶
Имам въпросче: Това как го разбирате? Демек расте броя на пиарджиите от семейство Демир ли? 🤣

Демирови само където не са пуснали пост "Заедно са", но няма проблем, защото ние това го разбрахме много отдавна. 😜😎

# 283
Хелоу, мацки! 🫶

Като стикери са се лепнали за момичето Grinning

Чудя се Емре в кой проект на ОГМ ще го сложат , при Афра или при Мерт ? Много изпълнителен се оказа
5 месеца само военната служба на Мерт му е в главата Grinning

# 284
  • София
Краси и аз продължавам да мисля, че Мерт ще снима за ОГМ. Кралят ще свърши вероятно още тази година (то може и да се знае точно колко епизода ще са, но не съм се ровила), тъкмо им се освобождава място.

Общи условия

Активация на акаунт