Отговори
# 675
# 676
  • София
Афра е взела видеото с Наги от Х. Много ми е интересно кой й е фалшивият акаунт и дали е активна с него или само чете Simple Smile

# 677
Лека вечер и от мен Simple Smile
До утре

# 678
  • София
Моят "приятел" се появи и веднага започна да събира лайкове 🤦‍♀️

# 679
# 680
Момичета,забравих да напиша,че наша Буче май се подвизава в "Разузнаване".Непременно ще проуча дали от саби е преминала на       по-съвременно оръжие.Ей,все я бутат тая в някой рейтингов сериал ама нещо не и се получава.Най ме е яд,че Айбуке я отстраниха за простотии,а пък тая некадърница я тикат навсякъде.

# 681
Добро утро! 🫶
mimi 65, не знам за оръжията, но кошмарите ги  изиграла като мокри сънища! 🤣

# 682
Добро утро, момичета! 1🤍🧿

# 683
Добро утро!

# 684
Многооо харесвам тази тяхна снимка. ☕🤍🧿

# 685
  • София
Интересни новини рано сутринта

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 08:57 от MysteryG

# 686
Ужас, какви са тези новини рано сутринта Hushed
Принтера вярно изглежда като надрусан, но дали реално шмърка? Както се казва - невинен до доказване на противното.
Добре, че Афра не е с него и нямат нищо общо Simple Smile

# 687
Добро утро, момичета!😊

А защо са ги задържали? Нещо са говорили или са ги хванали с нещо?

# 688
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелоууу
Пост от ОГМ - Мерт се завръща на екран в ролята на Юсуф.

Юсуфи е на хоризонта Joy

Айдееееее

Шнура не ми даде възможност дълго да любопитствам какво ще прави Мерт след края на снимките на BBSO

Искрено му пожелавам Мерт да направи поредната звездна роля, която да го изстреля още по-високо на световната сцена . Той го заслужава. И Афра също го заслужава.
Надявам се на завладяващ и динамичен сценарий и добри сценаристи . Относно жанра аз също залагам на драмата

И аз предполагам че снимките на Аби ще стартират преди йени дизито

Мдааа, съвсем случайно ОГМ пускат сторите за проектите на Афра и Мерт едно след друго , колкото случайно може да ми падне чанта са пари върху главата докато вървя по улицата

Ама Юсуф 😂😂😂😂...Как можаха баш това име да сложат 😁😁🫣...Асоциацията е една 🤣🤣🤣.
И вие ли се сещате за същото като чуето Юсуф аз веднага го асоциирам с Юсуф от Чапкъна

То няма кой знае какво значение коя ще е, щом не е Афра 😁
Рени, права си Kissing Heart, но и аз не я искам Су-то че освен да мига и да цупи устни за друго не става
Цялото това раздвижване мнооого ми харесва , защото ще имаме много инфо за коментиране

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:29 от kotelina

# 689

Значи,за да ги викат да дават кръвни проби явно има съмнения за употреба или притежание на наркотици. Явно нещо са ги хванали някъде и е имало прахче наоколо или други. Щом и обиски се правят.
Ситуацията е сериозна.

Пу пу пу да не са им уроки на нашите Афрам. Добре, че са далеч от такива неща.
За жалост славата не на всеки му се отразява добре и не всеки може да я издържи и контролира.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 11:25 от Надя Б. Василева

Общи условия

Активация на акаунт