Отговори
# 690
Изненадана съм за Демет Евгар, тя изобщо не изглежда да се занимава с подобни неща. Всъщност предвид политическата ситуация при комшиите не е сигурно и че арестуваните са виновни.

# 691
Ой,какви новини сабах-сабах.За Кубилайката имах съмнения още след скандала с Мерт в онова заведение.Само не ми беше ясно пиян ли е бил,надрусан ли или и двете.Съмненията ми се потвърдиха след розовата коса.Колкото и да си ексцентричен,след като си публична личност не може да се появяваш в такъв вид.За авера му също имах съмнения.Не се показва никъде,след Афи не стопаниса и никаква жена с изключение на малките му забежки,като че ли не се интересува много,много от кариерата си.Сега ми хрумва дали раздялата им не се дължи точно на наркотиците.Дали Афра не се е опитвала да го вкара в "правия път" и накрая да и е писнало?Не можем да знаем,но много често публични личности не издържат на славата и напрегнатата работа и посягат към наркотиците за да ги "вдигнат" както се казва.Така си отиде Хийд Леджър,Уитни Хюстън и много други знайни и незнайни личности.

# 692
Чакайте да сложа малко красота Simple Smile

# 693
И от мен! 🧿 Красота! 🤍

# 694
Ехе,положението е много напечено. Добре ,че наистина нашите са далеч от тези драми.
Момичета почерпете се визуално за мое и ваше здраве. Днес пораствам с още една годинка 🥂🍬

# 695
  • Яко в Матрицата...
Кой знае какъв е случаят с тези актьори... Преди 10-на години пак имаше такава акция, съдиха ги, за да ги глобят и държавата да вземе някоя лира. Класика Rolling Eyes

# 696
Каквото и да е всички са невинни до доказване на противното. Може да не е вярно. То ще се види.

Албена, жива и здрава бъди! Много успехи, щастие и любов пожелавам Simple Smile

# 697
  • София
Албенка, честит рожден ден, да си жива и здрава Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Майката на Неслишах също е харесала новината за Мерт. Тя не харесва всичко в страницата на дъщеря си, просто така си е решила 😏

# 698

Не съм запозната с американската рода на Афра , но лелята тази леля ли е

Един интересен поглед за избор на актриса за Мерт
https://x.com/YasminAfRam/status/1975665376894869677  

Албена жива и здрава да си ! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 699
Здравейте!
Да, КрасиАна, това е лелята…

Относно арестите, всяко чудо за три дни и леко сплашване. 90% от хората в тези среди консумират, няма да се лъжем. Но да ги обвиняваш, че подстрекават към консумация е меко казано смешно.
Ще мине и това.
Въпроса е, че утре може да са други актьори, някои, които на нас ни харесват, пази Боже…🧿

# 700
Честита да си Албенка! 🥂🌹🧿😘🎁

# 701
# 702
  • София
Малко черен хумор, но ...

Фенките на МЯ разправят, че Афра стои зад всичко 🤣🤣🤦‍♀️

А тези на Рамо, че е арестувана 🤦‍♀️

# 703
Малко черен хумор, но ...

Фенките на МЯ разправят, че Афра стои зад всичко 🤣🤣🤦‍♀️

А тези на Рамо, че е арестувана 🤦‍♀️

Да, защото някаква страница за новини е написала нейното име също и на Берил

# 704
  • Яко в Матрицата...
Албенка, ЧРД! BirthdayRibbonTada Да си жива и здрава, много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт