Пола на бебето

• 942
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Melmak
Аз от моя много скромен опит, от ден 1 искам да знам пола. Вълнуващо е. Искам момиче, ако е момче няма да ходя аборт да правя. Просто бях решила да правим пренатален тест и така или иначе това е най-ранният начин да разбереш пола. Не сме дали 1000 и кусур лева само за да научим пола, нито ще правя аборт, ако не е това, което искам. Просто и аз искам да го знам възможно най-рано, а нямам други деца. Така че я разбирам до една степен.

# 31
Тя, ако имаше пари за пренатален тест, нямаше да пита за таблици и да търси дрехи.

# 32
Момичета моля ви спрете с тези филми и расъждения. Нито ще правя аборт,нито съм финансово затруднена. Неможете да определяте човек какъв е само защото така си мислите. Вече съм във 9 седмица защо да правя този тест след като в 12-13 седмица мога да разбера какво е. Имам си две деца и съм ги изгледала без да ги лишавам от нищо. За пореден път се убеждавам че тук не е място за взаимопомощ и и съдеиствие на зададен въпрос,а обсъждане и гадаене на чуждия живот. Защо ме нападате след като искам след две женски да си имам момче? Да, ако знам че ще е пак момиче нямаше да го правя. Не искам трето момиче, но какво да се прави немога да го върна. Можеби ще пробвам пак. Пуснала съм темата защото се вълнувам искам да предположа какво е , много ясно че бабини методи и таблици няма да ми гарантират 100% какво е, но защо да не се позабавлявам. А вие вместо това ме затрупахте с неискани съвети. И Благодаря на всички момичета които ми влезнаха в положение и ме разбраха.

# 33
  • Melmak
За бременна жена бива ли така злобно?

Казваме ти как да разбереш пола със сигурност - с пренатален тест. Като не искаш, чакай си спокойно да го видят на ехографа след месец. Драма тук няма.

# 34
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт