BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 8 541
  • 301
  •   12
Отговори
# 180
Тази година махалата ще гърми!!!

# 181
Първото издание на официалния подкаст "Голямата сестра":

# 182
Тази Елена е пълна трагедия както винаги. През целия разговор не спря с високопарните термини и накрая като говореше за Стефан се изцепи "машината хваща промени в мегахерцовете".... Ужас......

# 183
Признавам, че за първи път чух термина "демисексуален" при старта на Биг Брадър онзи ден.
Повториха го в подкаста и рекох да прочета що за състояние е това. То имало и статии по въпроса Grinning
Ето един линк.

# 184
Тези тримцата от горното видео ги изтраях точно една минута и  ги канселирах. Няма ли да има истински коментарни студиа? Признавам, че много ми липсва Ники Кънчев и обичайните там коментатори. Елена ми става все по-скучна и безлична, оставям настрана какви глупости говори и че не става за коментатор. Подозирам, защото е доста политкоректна към телевизията, която я е наела.

# 185
Признавам, че за първи път чух термина "демисексуален" при старта на Биг Брадър онзи ден.

Абе кой ги измисля тия термини? Сега па и полу-сексуални...

# 186
Да се запиша и тук, още е рано за впечатления, освен че съм разочарована на какъв етнос са заложили тази година. Всички ми се струват скучни. Шаренията в къщата също ми изглежда доста ретро.

# 187
Любимото ми шоу, не знаех, че е започнало. Open Mouth 
Много обичам доброволни излагации! Дано е интересно, че миналото не беше.
 Нямам мнение за никой все още, но мисля, че трябваше да се досетят, че ще е по- добре да изберат да са в отбора, в който всъщност не искат да са, все пак това е ББ. Smile  Не следва да е далеч от мисълта, че се опитват да те изиграят. Уж отиват да участват, а не знаят къде всъщност отиват.

# 188
Нямам мнение за никой все още, но мисля, че трябваше да се досетят, че ще е по- добре да изберат да са в отбора, в който всъщност не искат да са, все пак това е ББ. Smile  Не следва да е далеч от мисълта, че се опитват да те изиграят. Уж отиват да участват, а не знаят къде всъщност отиват.
Ами, представи си колко са умни! 😁

# 189
Любимото ми шоу, не знаех, че е започнало. Open Mouth 
Много обичам доброволни излагации! Дано е интересно, че миналото не беше.

Беше интересно. Ивоне/ Иво им изнесе рейтинга.

Тук предричам по слаб интерес. Освен ако не се окаже че Михаела е транс.

# 190
  • у нас
Абе кой ги измисля тия термини? Сега па и полу-сексуални...
Представям си колко хора са търсили в търсачката какво значи това. Включително и аз.

# 191
Аз първо го чух "дени", после в "Голямата сестра" водещата я чух като каза деМи..сексуалност, хахаха.

# 192
Чух още във визитката, че Цецо каза, че е деми сексуален и после разясни какво е това. Обаче намирам тези измислени думи за пълна простотия...

# 193
Ами то той си го е измислил това. Най- обичам такива, дето сами си поставят диагнози и определения.

# 194
До тук 10 вида сексуалност са дефинирани. Имам спомен, че бяха повече, къмто 30...
https://div.bg/10-%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%B0-%D1%81%D … D0%BD%D0%B8%D0%B5.
Ето и други https://eva.bg/article/31704-Novite-tipove-seksualnost

Общи условия

Активация на акаунт