BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 935
  • 1 019
  •   7
Отговори
# 225
И как се мятка като ходи. 😂😂

# 226
Цецка с извращенията си не е за национален ефир. Вкарали са го да провокира и да стават скандали и просто да се коментира "моралът на обществото ни" за евтин пиар на предаването.

# 227
  • София
Немеца и арменката ще въртят сезона 😄 Дайте му брАшно,  да не Умре закваската

# 228
Давид е с новият Георги с това брАшно.

Иван е напълно прав за Цецо. Момчето първоначално доста втрещи с визия, но е много готин, мил и добър. Може би трябваше да заложи на нещо по-семпло за влизането. Обаче ми хареса, че си промениха мнението за него на база на държанието му, след като поговориха.

# 229
Всички са за психодиспансера😂Немеца и арменката са неизчерпаеми бисери, може да изнесат шоуто.
Не ми харесва как набиват канчето на Цецо. Големите мъжкари, по скоро са мишки.

# 230
Айде, мъжкарите в къщата са го обградили да му леят акъл и морал, смешки.

# 231
Искала да прилича на жената котка… малко не ѝ се сбъдна желанието 😆

# 232
  • София
Ето..има примък-отмък и Цецо като най-мекушав и благ, ги обслужва..

# 233
Мина изглежда доста, доста по-добре по анцуг и без грим. Но за някои други жени това е мисията невъзможна а.к.а. Мишето. Hushed

# 234
Немеца и Арменката наистина ще изнесат сезона. От първата вечер започнаха с лафчетата. Интересното ще е на номинациите тази седмица, да видим кои ще са номинирани заедно с Тираджията.

# 235
Дам все по-убеден съм че Цецо ще спечели сезона

# 236
ММ също смята, че Цецо ще спечели, аз още не мога да дам мнение.

Мути вече се оля. Какви простотии дрънка?! Какво като пипа храната и е гей. Това са пълни простотии, Мути наистина е доста органичено парче.

# 237
О, не, Мути да си ходи веднага… как може от първата вечер такива глупости…

# 238
Може ли Мути да е първият, който ще изхвърчи този сезон ? Направо е ужасен, кой какъв бил, кой как щял да 'оправи'...направо ще ми скапа да гледам целия сезон този...

# 239
Мути е много противен и изкуфял. Нямам думи, Цецо не е отрова и какво като пипа храната…

Общи условия

Активация на акаунт