BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 16 970
  • 585
  •   13
Отговори
# 240
Мути е много противен и изкуфял. Нямам думи, Цецо не е отрова и какво като пипа храната…

# 241
Мути има страшно примитивни разбирания и по анатомия, и по физиология и за света като цяло...Жалко!

# 242
Клоуна от "То" без грим SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied Припаднах хахахахахах

# 243
Мути няма да изхвърчи, продукцията ще го държи, защото линията за хомосексуалисти и анти хомосексуалисти е заложена в сезона и няма да изгърмят човек, който може да влезе в конфликт по тази линия.

# 244
Едно на ръка, че повечето няма да го номинират защото им помогна. А и сега ще го превърнат в Марио 2

# 245
Мути да не направи екзорсизъм на Цецо още на сутринта...

# 246
Мути да не направи екзорсизъм на Цецо още на сутринта...
Възможно е и като го слушам клоня към това, че Мути сигурно членува в някоя секта.

# 247
Мути ми е Георги 2 по изказ, кажете ми, че не само аз виждам приликата 😆

# 248
Мути колко пъти каза 'аз да не подхващам тази тема толкова рано ама...' 😂

# 249
Ся последно, гейството как се предава-вирусно от пипане на храна или незабелена п***а? А при жените от какво е?
Мути е първобитник. Щял да помага! С какво бе момче?С ексорсизъм?

# 250
Дам все по-убеден съм че Цецо ще спечели сезона

Не мисля, съвсем по-различна е ситуацията отколкото с Марио. А и Марио беше къде къде по-харизматичен. Това момче освен със сексуалността си не виждам с какво ще изпъкне.

# 251
Аз това, аз онова…Цецо му бил виновен, че мръзнел навън, я се осъзнай 😂

# 252
  • Berlin
Този отвратителен Мути да пали гуменките към Ислямска държава, какво прави изобщо в Европа? Егати противния пещерен човек.

# 253
Мути пък с кое е нормален? Аз не съм виждала нормален човек да се държи толкова радикално и грубо към човек, който нищо лошо не му е направил. Неговият бог на това ли го учи? Да дели хората на такива и онакива? Ми много смислено представя религията си, няма що.
За мен пък стайлинга на Мути с шапчицата на мюсулманин е също толкова не за пред хора, колкото и на Цецо шантавия костюм.

# 254
Никога е нямало обратни в България😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт