BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 27 655
  • 1 005
  •   30
Отговори
# 555
Не знаех, че се занимава с това. И какво? И тя ли е от онези идиотки, които реват, че ЕС е забранил лакове с опасен състав?
[/quot

ми отрязъли са и от турско да пазарува с чували евтини лакове и да ги пласира по скъпи..........тоя циганин е по гнусен от ЦЕЦО ,но било го гнус.....и е работил в затвор с убиици,геове и.....за къв се е взел тоя мамут

# 556
Еее, то са играли филтри до дупка тук. Нищо общо няма с вида й, а като махна и грима, направо да се наплашиш.

# 557
Цецо,защо Давид бе чедо не ме карай да си сменя мнението за теб

# 558
Да, мисля, че вече официално съм team Давид Smile

# 559
Абсурдни номинации. 🫣

# 560
Цецо и него го знам от тикток. Много интересен крсфтинг контент прави. Интересното е, че той също и готви, но явно не смее да се вихри в кухнята.

# 561
Признавам си, че Калин ме изненада с номинацията към Мути и доводът за отношението към жените.

# 562
Мути и Калин тази седмица, другата Офцата и Мути /Калин. Че не се знае кой ще оцелее

# 563
Стискам палци Мути да е на елиминации и да го изгоним веднага Smiling Imp

# 564
  • София
Яко филтри има овцата, това сякаш е друга овца...

Мути набира гласове, дано изхвърчи ..

# 565
Овцата ще я гледаме още дълго.
Може би тази Стефани ще е аут тази седмица. Много заспала Гана.

# 566
Не вярвам, че Мути ще бъде изгонен, защото той е дразнител вече по няколко фронта. По-скоро ще изгонят Цветелина, Елена или Стефани, които са абсолютни мебели в Къщата. Никой няма да забележи ако не са там.

# 567
Мути вече със сигурност е на елиминации, ако ББ не го спаси някак, то със сигурност ще е аут в Събота

# 568
Не съм особено сигурна, че вотът на хората в приложението е коректен. Като нищо да бъде подменян от продукцията, за да е по-интересно. Мути е дразнител, който е идеален за такъв тип формат. Ако могат да го оставят, ще го оставят. А в това приложение всичко може да се манипулира от продукцията с цел шоуто да върви.

# 569
  • София
Арменката знаела всичко...ама без таратор..Колкото е по-прост човек, толкова по-голямо самочувствие има.

Общи условия

Активация на акаунт