BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 697
  • 1 018
  •   19
Отговори
# 540
Не знам кой е по-противният - Калин или Михаела.
Тираджията няма елементарни обноски - без блуза, посегна на Давид, обижда, абсолютен простак.
Михаела не се спира. Уж трябваше да си изяснят правилата в къщата, а тя го взе за сцена. Различна била, искрена била, не се извинявала и тн. Дано се види отстрани как изглежда и вземе някакви мерки. Аз не знам как живее, та тя е кълбо от нерви.

# 541
аз още не знам имената им само ОФЦЪТА зная коя е,тъй като ми е отвратителна и дано бързо я изпъдят ...също и набожния циганин от Плевен и дебелия с брадата....не съм расист ,но не ми харесва да се налагат......повече слушам без да гледам /със слушалки съм и съм на семейно скучно парти/ утре,ще гледам повторението от тубата....

# 542
Оставам с впечатлението, че Михаела живее с убеждението, че става за нещо. Така като я гледам от няколко дни тя по всеки параграф е пълен минус - визуално, интелектуално, като поведение и въобще всичко. Не знам изобщо тази жена какво прави в живота и как си вади хляба. Но това крякане постоянно, а покритието е под кота нула, сериозно дразни.

# 543
Таз пък простакеса била различна. Смях в залата. Другата пък "Не ме апелирайте" хахахахахахаха

# 544
Различна...
Направила се е да прилича на всяка втора кифла и тук в темата много хора писаха, че им е позната отнякъде. Е, как няма?! Отиваш в мола и такива плашила на всеки метър.

# 545
попълнихте ли Анкетата аз кликнах за Давид и Цецо /за сега/

# 546
Дистрибутор е на гел лакове. И в дъното на повечето драми на маникюристките. В тикток изглежда много различно. Явно са много филтри. По принцип там има образ на мацка, която си отстоява мнението. Обаче в къщата е все едно дете на 3 , което е предозирало със захар. То истерии, то тръшкане и рев. Според мен силно се е пренавила . Явно от липсата на цигари си показва всички лоши черти.
Харесвам образа ѝ в тикток, но не е и тук. То тя направо не прилича на себе си..Или всъщност там няма общо със себе си..

# 547
Не знаех, че се занимава с това. И какво? И тя ли е от онези идиотки, които реват, че ЕС е забранил лакове с опасен състав?

# 548
попълнихте ли Анкетата аз кликнах за Давид и Цецо /за сега/
Още  първата вечер Wink

# 549
Очаквах повече подкрепа за Стоянов в анкетата.

# 550
Не, всъщност тя е от тези, които отдавна говореха, че това ще се случи и си предупреждаваха клиентите. Адекватни са ѝ съветите по темата, впрочем. Като цяло наистина съм неприятно изненадана от нея. Миналата година се чудих защо си направи носа, реално нейният си беше добре..Явно има много комплекси свързани с това как изглежда.

# 551
ОФцата иска да ръководи, но затова се искат акъл и обноски, които тя няма. Само едно грачене с пиянски дрезгав глас.
Мина какъв празен поглед извади.
А Въшката е с малко леко поведение.
Давид ме усмихва постоянно. Давид победител! 😁

# 552
Мале този Мути...дано да излезе възможно най-бързо

# 553
Не съм гласувала за Стоянов, макар да ми стана много симпатичен, защото попълних анкетата първата вечер, когато пуснаха темата.

# 554

Ето я в тикток

Общи условия

Активация на акаунт