BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 29 953
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 525
От страницата във ФБ… 😆 Не мога 🤣🤣🤣

# 526
Мути за първи път ли се моли откакто е в къщата? Нещо май не е толкова набожен колкото се изкарва ако е така...
Нали казаха - чувства се достатъчно чист.

# 527
кенефО

Давид е разбивач!🤣🤣🤣

# 528
На козата какви са и тези синини по очите? Някой гаражен доктор я е набол кофти сигурно. Явно за това така се беше наклепала с крем здраве навън

# 529
Тя се маже от ден едно не само под очите, а и по слепоочията. Според мен е от някакви интервенции.

# 530
  • София
Давид е топ шемет 😂

Във визитката на Ебру пише, че е спечелила конкурс "Най-красиво лице на Бургас"2025 ...По-хубави не е ли имало 🙄

# 531
Това беше много коментирано с нейния конкурс. Не виждам и аз как е спечелила, иначе ми е симпатична като персонаж. Доколкото разбрах уж тя щеше да готви, но май Цветелина и Михаела са окупирали кухнята.

# 532
Давид ми е за сега топ

# 533
  • София
ББ се пообърка..каза, че Мути им готви палачинките.

# 534
Сияна изглежда мило момиче, което обаче е силно комплексирано заради тормоза в училище. Първа стъпка е да се държи мило с всички и да прикотка който може на нейна страна. Работи по това да привлече мъжете, Мина също е към нея.

# 535
Тази вечер не гледам (утре ще си пусна епизода), защото ми е бръмнала главата, но тихичко си ровя във Фейса. Дълбоко религиозният Мути май изобщо не е свенлив покрай жените извън предаването.
Скрит текст:

# 536
в ББ ,колко са българите или таз годишния е само за чужденци..........много не им разбирам

# 537
Не е от това дали са българи, на българите вътре също не им се разбира. Не мога да разбера и аз колко са от етноса, защото много от тях приличат на такива като например Стефани, Михаела, Калин. Но мисля, че не са.

# 538
Сръбският ром русофил може ли да не ми го дават гол до кръста?
Давид наполовин българин ли е? Rolling Eyes Много добре говори и много фрази знае.
Да, половин БГ, половин дойч.

# 539
О да, това щях да пиша и аз по-рано, че Калин е най-добре да ходи само облечен, че никак не е приятно за гледане...

Общи условия

Активация на акаунт