BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 20 053
  • 702
  •   15
Отговори
# 690
  • Между гори и планини
С глас се смях на джина на Цецо хахаха даже детето викнах да се посмеем заедно
Много ме радва чувството му за хумор и самообладание.
ББ скръцна на Мюмюн и той рязко млъкна 😂

# 691
Ербу дискриминирана била, айде бе, то събрана цялата махала.

# 692
Поне хубавото му е, че е като пинчер. Казваш му каквото и да е и той почва да лае.

# 693
Искам Мути да си замине тая седмица, но ми се струва, че ББ ще действа класически като за първа седмица и няма да изгони никого.

# 694
Аз се надявам да го изгонят, прекалено е лабилен и почна да губи самоконтрол.

# 695
Искам Мути да си замине тая седмица, но ми се струва, че ББ ще действа класически като за първа седмица и няма да изгони никого.

Е, миналата година имаше участник, който беше изгонен на първата седмица – Николай.

# 696
При миналия ББ точно най- истеричните си заминаха първи, обаче Георги го държаха до последно, въпреки постоянните скандали, които спретваше.

# 697

Е, миналата година имаше участник, който беше изгонен на първата седмица – Николай.
Да, ама Мути е дразнещ и постоянно провокира, ние сме сеирджийски народ все пак. 😁

# 698
  • Между гори и планини
Покрай него чак Калин ми стана симпатичен.
Пък други мъже въобще не се забелязват.
Този с големите джуки дето се сваля на всички жени също е неприятен .

# 699
Избралите Мути за участник в риалитито дали си дават сметка, че този първосигнален, фанатизиран и лесно избухлив човек може да стане опасен. Не е като да не знаем докъде може да доведе това.

# 700
  • Между гори и планини
На мен ми стана противно как го дадоха да се моли с килимчето.
Първо , за мен това си беше чисто показно. Молитвата е личен акт между молещият се и неговият бог. И специално мюсюлманите ако имат възможност дори имат отделна стая само за това. А не пред камерата.
Толкова ако е искал, можеше на саме в изповедалнята, а не някъде в спалнята където всеки може да влиза и излиза.
Второ - по това което съм виждала как се молят, неговото беше на половинката половината от молитвата.
Трето - България е християнска държава и колкото и да сме толерантни, това много ми избоде очите. Достатъчно вият по минаретата по южната ни граница, няма нужда от това и по телевизията.

# 701
Ох, Сияна и Иван подхванаха високоинтелектуални теми. В разговора се мярна и Зигмунд Фройд. Днешните свалки не са това, което бяха. То са галктики, свръх - Аз...
Мина ревеше, заобиколена от две придворни дами. Много романтично сериалче е това.
Ванката към въшката: "Толкова много неща имам да ти кажа. Но аз тъй като... Примерно за Млечния път би ли говорила с мене? Аз мога да си говора с тебе смисъл за... За всичко, което не е свързано с... да ни отдалечи от причината, поради която те избягвам..."

Ванката: "Хора, ка'ам ви го наистина сериозно го ка'ам. Много ми липсва флирта го ка'ам, в смисъл... Липсва ми много т'ва да си флиртувам с жените. И заради т'ва са'а, примерно са'а тая малката, пуска ми некви неща такова. То аз няма да напра'а нищо, щото нали тя изобщо не ми влиза в... има една определена категория, тука нали изобщо не може да ми влезе в т'ва нещо..."

Въшката: "Ми не знам, според мен мъжете са се превърнали в мъже, които не са мъже... Да се чувстваш цвете, да цъфтиш, да те полива..."

Честно, вече много, ама много искам да чуя как тези двамцата дискутират подметнатата тема за Млечния път.
Стига да не става въпрос за паренхима на въшката. Тути-ди-Мути-тути е пълно кукуригу петльо. И на мен ми се струва, че клони към наобратно. Иначе почти пълна скука. С изключение на Цецо почти не разбирам кой за какво говори и какво има предвид. Липсват ми кукундрелите от миналия сезон.

# 702
Не мисля, че е нужно да се чака физическо насилие за дисциплинарно изгонване.
Има и други видове насилие и тормоз, които също са достатъчна причина.
А този Мути си играе с границите вече.

Общи условия

Активация на акаунт