BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 25 528
  • 972
  •   7
Отговори
# 675
Ами ако Цецо духне в устата на Мути и той хване хомосексуалност, какво правим тогава?

# 676
Мути не се владее. Така ли се държи всяка вечер? Има проблеми с гнева.

# 677
Мути е като Ню Йорк. Пълен с комплекси.

# 678
Тоя Мулти (тъп) така се ядоса, че забрави, че ще хване спин от дъха на Цецо Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 679
Някои ги въртят на шиш, само Мути се върти на шип.

# 680
Офффф, ама начи. ББ да вкара баячка, да му леят на туй "нещо" куршум и да се приключва тази истерия.
Цецо ме кефи. Не му се връзва на провокациите, опитва се да му обясни по човешки.

# 681
Ама тази сексуалност измислена при Цецо е най нормалното нещо при хетеросексуалните. Ние не търсим ли емоционална връзка? Измишльотини разни точно би си е.
Муто обаче е като буре с барут. Хубаво прави Цецо, не си заслужава изобщо отговор провокацията му. Виж Калин с по малкото акъл и духовност веднага скочи (като Овцата) да заплашва и повишава тон. Толкова си могат и двамата с нея.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:26 от *Амбър*

# 682
На Мути само голи мъже са му в главата значи Joy

# 683
Да знаш, скрит гей е. Не е намерил правилния мъж 😂

# 684
Абсолютно. Тази агресия е много типична за потиснатите гейове.

# 685
Мути се скара с половината от Къщата, абсурдно ми се струва да го изгонят тази седмица.

# 686
Ако не се намеси ББ и успокои този, ще се стигне и до физическо насилие, освен психическо. Определено този човек води някаква битка със себе си и не може да се справи с емоциите си.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:32 от Дъжд

# 687
С глас се смях на джина на Цецо хахаха даже детето викнах да се посмеем заедно

# 688
И на мен Мути ми прилича на гей… Държанието, начинът на говорене, мяткането на ръцете…

# 689
  • София
Може да посегне  на някого и да го изгонят служебно, много е лабилен и опасен..

Общи условия

Активация на акаунт