BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 21 401
  • 736
  •   13
Отговори
# 720
  • Между гори и планини
А тези гейове които познава няма вероятност да се серопозитивни, болни и може да му сготвят...
Много е зле тоя цървул! Много!
Снощи се прави на мъж и на Калин ( който принципно не харесвам) и се радвам, че го сложиха на място и ББ му скръцна и рязко спря да подскача!
П. П много се рат, че му направиха забележка на Калин да не ходи все гол до кръста, не си е в тях! Егати, мъжът ми и в най-големите жеги е с тениска дори у дома!

# 721
За мен няма проблем Мути да се моли на килимчето. Явно беше помолил съквартирантите да не влизат, защото Сияна почука леко на вратата на спалнята и го попита "приключи ли вече?". Нека се моли, това е негов избор и решение, но поведението му към тези хора и към света вече е проблем. Доколкото виждам Калин също не харесва хора като Цецо, обаче не го обижда, не го съди и не смята да го "променя" и да му "помага".

# 722
Въобще не мисля, че Мути е краен ислямист - по-скоро се опитва да “хване” тази пазарна ниша и да се хареса на определена група хора. Най-малкото в стария му фейсбук има много снимки с жени, а религиозното облекло присъства само на 2-3 от тях и то скорошни. Както миналата година за Георги гласуваха всички роми и го избутаха до финал, така и Мути явно иска да вземе гласовете на българо-мохамеданите, за да си гарантира оставане. Играе един цирк, който не ми харесва, но отказвам да повярвам, че мъж с работа в затвор, се страхува, че ще хване ХИВ от демисексуален в телевизионно предаване.

# 723
Айййде! Минала метлата и замела коментарите. Да живее свободата на словото! Машала!

# 724
Айййде! Минала метлата и замела коментарите. Да живее свободата на словото! Машала!
Това ли стана пак? Тамън връщах назад да чета и се чудих как така е изписана само една страница за последните 12 часа…

# 725
Лили, не е 1 страница, имаше доста коментари, в които се възмущавахме с Дона Дафиня и други дами от поведението на Мути и това, че реално всичко, което говори и прави той е продиктувано от религиозния му фанатизъм.

# 726
  • Между гори и планини
Да, да, предполагам кой подал сигнал. Но това не променя фактите!

# 727
Естествено, че не ги променя! На мен не ми пука, аз ще продължавам да пиша това, което мисля.
Пак ще кажа, че предпочитам общество, в което има хора като Цецо, които се обличат и държат като него, пред такива като Мути, които стават от килимчето и започват да дрънкат простотия след простотия.

Ето ще дам един пример, защото смятам, че далеч не е проблемът толкова в религията, колкото в това, че при него граничи с фанатизъм. Когато бях в гимназията имахме момче от ромския етнос, който беше мюсулманин - възпитан, добър, учеше се добри и не е пропускал да ни почерпи за голям техен празник. В същото време имахме съученик българин, който беше в някаква секта и всеки петък, щом се мръкнеше (когато бяхме втора смята) той просто си тръгваше и ходеше да се моли в църквата... Никой друг не си тръгваше поради каквито и да е причини, а той всяка седмица, стъмнеше ли се, пропускаше 3 часа учебно време и го нямаше никакъв... Не е въпросът каква религия изповядва човек, но нека не кара обществото да се съобразява с него.

# 728
  • Между гори и планини
Разбира се, че религията и вярата не са проблем.
Заметено е и това което написах - че съм против всякакви радикални вероизповедания, без значение дали християнски или мюсюлмански. Както и че нямам нищо против хора с различна сексуална ориентация ( все пак обожавам Фреди Меркюри) , стига да не си навират сексуалните предпочитания в лицето ми под формата на паради с полуголи хора.
Но когато някой е толкова краен като Мамутчо, тогава и аз съм крайна!

# 729
Проблемът на голяма част от религиозните хора е, че парадират. На никой не му пука дали Мути си е взел килимчето да се моли, как се облича и т.н. Но той се опитва да “спасява” различните от него, повтаряйки едно и също. Най-голямата критика срещу ЛГБТ комуната е, че правят всичко показно, а всъщност хора като Мути не са по-различни… Има място за всички ни под слънцето - не разбирам защо някой трябва да се интересува другите с кого си лягат. Стига да не насилваш, крадеш и мамиш - всичко друго си е лично твой избор. Но съм на 100% убедена, че Мути ще има голяма подкрепа и няма да отпадне днес - има прекалено много хора като него. Гледат чуждата паничка. В този смисъл, стратегията му (за съжаление) може да се окаже успешна.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:08 от Lilly_85

# 730
https://vm.tiktok.com/ZNdscdP1y/
Мисля, че това изяснява много  за Мути 😀

# 731
  • Между гори и планини
Аз нямам тик ток и не мога да отворя

# 732
  • София
Хаха ...."Фенката" няма ли кой да я "излекува" LaughingLaughing  Много объркана ми се вижда..
/ и аз нямам тик-ток, но на лаптопа се отваря/

# 733
Аз нямам тик ток и не мога да отворя
Клипче на някакъв циганин, който казва, че е “любена в е’но момче, хора, той е пРевец и се казва Мути Мутев”.

# 734
  • София
Чудят се защо техния приятел гей се прави на ощипан Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт