BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 26 298
  • 985
  •   27
Отговори
# 735
Днес би трябвало да има в студиото, хора подкрепящи номинираните. Та интересно кой би влязъл да защити Мути. Цецо Андреев мей би. 😂

# 736
Не знам кой ще е там и кой кого ще защитава, но залагам пет пакета брАшно, че няма да се разминем без Патрашкова. 🙄

Мернах промо за “Голямата сестра” - що за тъпотия? Някакви жени вадят таро карти и чрез тях се мъчат да правят психопрофил на Мути.

# 737
Мути - “дано хората са толерантни към мен” Мути към Цецо - “такива като тебе не ги приемам, ще те излекувам”

“Що ходиш с рокля и странни дрехи”, докато той самият е с рокля (роба), шапчица и килимче

“В България хомосексуалисти нямаме” - ми ние и радикализирани уахабити нямаме, нито облеклото, нито възгледите му са нормални за българското общество.

“Ох, примерът и възпитанието на децата” казано от религиозен фанатик, който не искам да се доближава до дете и да му пълни главата с идеи колко низши са жените, например.

“Ние в България, аз искам България да е едикаква си” от живеещ в Германия етнически турчин.

Ай сиктир.

Иронията е, че съм остро на страната на Цецо, а съм много против пропагандирането на лбгт ценности сред младите, преди да са укрепнали, против съм допускането на трансхора в женски спортове, съблекални, затвори, защото много тарикати и 100% мъже се възползват от това. Дразни ме и задължителната лгбт квота във всеки филм напоследък, и цялата политкоректност. Синът ми даже смяташе, че съм хомофоб, а на мен не ми пука кой с кого спи по взаимно съгласие, стига да не облъчва млади податливи хора, които още не са наясно със себе си, да не застрашава и да не нарушава правата на жените, изобщо ако си го пази лично и не занимава мен или деца със своята сексуалност, както аз не занимавам никого с хететосексуалността ми.

Но Цецо е бижу, изобщо не е войнстващо агресивен, наистина е различен, креативен и цветен и не виждам как може да пречи на някого. Мисля, че Мути изигра играта на Цецо и му помогна да спечели много хора.

# 738
Супер си е Цецо. Мъничко му завиждам за самообладанието. Ако бях на неговото място и някой почнеше да ми обяснява неща за “такива като мен”, да ми брои сексуалните партньори и да ме праща да се тествам, едва ли бих се сдържала да не го пратя на майната му.

# 739
Ами той мути заради това така му говори... Защото знае че няма да си го получи заслужения отговор

# 740
И на мен Цецо не ми е неприятен и явно само такива като него говорят за чувства и имат нужда да има чувства, привличане. Ние "нормалните" сме като животни, води ни нагонът, лягаме си с някой за спорта, за пари... Мути прекалява с нападките към него, пипал му храната, дишал, дано го изгонят днес. Дори Калин ми е по-приятно, нищо , че готви гол🤪

# 741
А тази сияна толкова иска да е най-харесва ата в къщата и се слага на всеки, но никой не я иска

# 742
По-рано имаше стори в инстаграм на Александра Петканова, в което показва стена със снимки на участниците. Последната снимка беше на участник с име Валентин. 😀 Махнала го е вече, но предполагам, че това ще е участник номер 16.

# 743
А тази сияна толкова иска да е най-харесва ата в къщата и се слага на всеки, но никой не я иска
Да, има някакъв жесток комплекс, защото като дете е била с наднормено тегло и е била обект на много обиди, не е имала приятели и е била много тъжно дете. Присламчва се към всички, иска да е приятелка на всички, не изявява мнение и позиция.

# 744
По-рано имаше стори в инстаграм на Александра Петканова, в което показва стена със снимки на участниците. Последната снимка беше на участник с име Валентин. 😀 Махнала го е вече, но предполагам, че това ще е участник номер 16.
Кулагин се завръща Trollface

# 745
Нееее, моля ви, не, защото…
Скрит текст:

# 746
Значи ето защо има 16 легла, което коментираха участниците. Михаела твърдеше, че в рекламата Александра и Башар са казали 15 и това легло било ей така.
Почти сигурно това ще е нов участник, който ще е с познатата "тайна мисия", в която зрителите му поставят задачи.

# 747
“В България хомосексуалисти нямаме” - ми ние и радикализирани уахабити нямаме, нито облеклото, нито възгледите му са нормални за българското общество.
Я иди в Южните Родопите да видиш дали нямаме...

# 748
Да не е Валентин от ергенът? Мина и Въшка да му мислят, идва с*кс бога на черноморието. 😂

# 749
Не се вгледах много внимателно в снимката, но изглеждаше да е младо момче. Предполагам не повече от 30 годишно с кестенява коса и облечен в сако. Това е по-спомен. 😂

Общи условия

Активация на акаунт