BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 27 408
  • 1 002
  •   17
Отговори
# 750
Сияна е с доста корекции по себе си. Изглежда мило момиче, но твърде комплексирана и решена да се хареса на хората вътре на всяка цена. Особено към мъжете, поведението й е много евтино.

# 751
Сияна е с доста корекции по себе си. Изглежда мило момиче, но твърде комплексирана и решена да се хареса на хората вътре на всяка цена. Особено към мъжете, поведението й е много евтино.
Трудно ми е да я преценя още… Не знам дали иска да се хареса на мъжете вътре или пък се опитва да играе стратегически и да завърти някоя любовна история с цел да стигне напред.

# 752
  • Между гори и планини
Сияна доста се сговни когато вчера избраха Мина за най- секси. Сияна не спря да се сваля мяу- мяу с тоз и оня. Не харесвам такива жени и читавите мъже също. Военният добре я прецени.

# 753
Башар обяви, че наистина влиза 16-ти съквартирант.

# 754
Мути как се е барнал

# 755
Калин го харесвали, защото пеел. Ох. Някои хора си живеят в илюзия цял живот.

# 756
Това май сме го обсъждали и миналата година. Излиза, че това, което гледаме сега НЕ Е на живо, а е заснето преди няколко часа? Щом сте видяли стори от Александра, значи това се е разиграло преди часове. Обаче ако е така, то тогава защо гласуването е отворено още?

# 757
Тва Стефани, как не е на номЕнации не знам.  Явно и те вътре забравят за нея

# 758
Тея развалиха яйцата

# 759
Нямам нищо против корекциите, когато са добре направени. И Силвия, и Мина изглеждат много добре. Не плашат в тъмното, съобрразили са си корекциите за хармоничен вид. Не са Шермин, Рупецова и т.н. грешки на хирурга. И двете се държат сравнително нормално за момента.

А тия от три дни там и вече им е мъчно за близките...

# 760
Корекциите са добре и успешни, ако не са натрапчиви и човек си позачуди дали нещо е пипано. И при двете крещи, че циците, носовете и устните са коригирани.

# 761
Сигурна съм, че Мути си мисли, че е харесван навън заради поведението си…нямам търпение да му видя физиономията като си чуе името да напусне 😃

# 762
Скептична съм, че Мути ще си ходи.

# 763
Временно класиране…

# 764
Aз го отчитам като плюс, че поне не са с онзи нос, който всички хирурзи правят. И циците им не са огромни, не знам, за мен и двете са с успешни корекции. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт