BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 8 395
  • 300
  •   27
Отговори
# 15
Преди време беше нашумял тикток как един показва рецепта за пържени камъни. Наш Цецо бил, току що разбрах 😀.

# 16
И какво ви харесва в Цветелина? Начина ѝ на живот?!
Цветелина, според мен, е дърта к**ва

# 17
  • Дубай
И какво ви харесва в Цветелина? Начина ѝ на живот?!
Цветелина, според мен, е дърта к**ва
Тя и си го призна де... Засега най-симпатичен ми се струва Стефан.

# 18
Цветелина визуално ми хареса повече от далеч по-младите жени в къщата. Каза, че дълги години е работила като счетоводителка и поне й се разбира какво говори. Историята с паралелните връзки може и да е лъжа, за да е по-интересна и да я вземат…
А това, че съпрузите й нямат късмет - имах приятелка в детството, която имаше същия ужасен късмет с гаджета.

# 19
  • София
Анкетата е на първо виждане кой ни е най-симпатичен, а не да ги премисляме и да чакаме да изскочи заек.

# 20
С всичките предавания,които почнах да гледам ще ми трябва поне седмица да запомня и на тези участници имената,та не схващам за кои говорите Joy
но скачам при вас защото по закон темите винаги са по-забавни Grinning

# 21
  • София
Благодаря за новата тема! Още не съм гласувала, ще помисля малко. Понеже не помня - като бяха само Мина и Цецо ББ ли определи кой да вземе син и кой червен цвят?

# 22
Историята с паралелните връзки може и да е лъжа, за да е по-интересна и да я вземат…
Не е лъжа вероятно. Познавам такава, подобни връзки с мъже и купиха апартамент на морето и на децата и тук, в София. Даже са две, втората е омъжена, ама си митка и с разни чичаци за пари. Учителки са при това...

# 23
E да, ние още не сме ги чуди в нормален разговор как разсъждават, мрънкат ли за нещо, какви претенции имат... Май първите впечатления са само от визитките.

В ПЪРВИЯ ПОСТ Е ДОБАВЕНО ИНФО ЗА УЧАСТНИЦИТЕ + ВИЗИТКИ

# 24
  • Дубай
Хора, като Цветелина въобще не се притесняват от това, което правят и си го казват без свян. За тях е нещо нормално, познавам такива.

# 25
Първите впечатления не са само от визитките, а от влизането в къщата. Имаха малко комуникация, но достатъчна, за да имаме първо впечатление.

# 26
Анкетата е на първо виждане кой ни е най-симпатичен, а не да ги премисляме и да чакаме да изскочи заек.
Аз съм се обосновала защо някои на прима виста са ми полусимпатични и затова не съм ги чекнала в анкетата, какво толкова е станало.

# 27
Нека всеки да гласува както е сметнал за добре и аз не виждам драма.
Има много хора, на които им стига и само един поглед, за да преценят човек. Участниците имаха визитки, комуникация помежду си и имаме някакви впечатления. Ще видим какво ще става от вторник в дейли епизода.

# 28
Елена изглежда сравнително нормална.
Точно това я прави толкова подозрителна. 😁

От мен глас за Давид и Цецо. Като за втория не съм сигурна - прекалено ексцентричен ми идва, но беше много мил с останалите.

# 29
Цветелина ми направи впечатление на спокойна и нормална в общуването. Без предразсъдъци. Това е за сега. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но на първо място са ми Цецо и Сияна.

Общи условия

Активация на акаунт