BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 262
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 30
Цецо изглежда мило и добро момче. Предполагам, че ще гледа да направи каквото може, за да им е една идея по-добре на масата, които ще поживеят навън.
Твърде ексцентрично се беше облякал, можеше да пропусне екипчето и токчетата. На сутринта може би ще го видим с по-нормални дрехи.

Сияна ми дава вид на добро момиче, което няма да влиза в конфликти, ще си намери някаква сигурна среда и няма да има дори мнение.

Военният (май Стефан се казва) изглежда добряк, но имам познати с подобно изгнило мислене, също военни, затова засега ми е под голям въпрос.

Тираджията силно ме съмнява, че е имал най-висок вот. Кой пък ще се асоциира с него, че да гласува за него? Такива на неговата възраст и по-възрастни, които евентуално мислят като него и се вълнуват от това, няма да седнат да цъкат в нова плей. Може и да преправят резултатите, за да създадат някаква интрига. Такива неща имаше и в миналия сезон. ББ съобщава някакъв зрителски вот и след това започват панаири. Също така някои от участниците си променяха поведението, след като видят, че не са харесвани навън.

# 31
Стефчо войничето ми се е мяркал в тикток, доста е харесван от нещастни съпруги и драги майчета. Очаквано отиде в червения отбор, видя по-възрастната дама и ще си чака около нея, мисля.
Михаела също я знам от тикток- често захапва ЕленаАрт, една от известните дистрибуторки и маникюристки. Мисля, че ще има интриги около нея

# 32
  • Враца
Интересен е кастът, обещаващ забава, скандали и още нещо... Grinning

Радвам се, че са разкарали нелепите "интервюта" при влизането на всеки участник.
"Какво ще покажеш от себе си в шоуто?"
WTF?!

Къде е това гласуване? Не намерих такова приложение за сваляне, нещо друго ще да е...

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:21 от Трън в Очите

# 33
Благодаря за новата тема! За сега ще се въздържа от глас, понеже няма съквартирант, който да ми е симпатичен. Ще видим втори-трети епизод как ще тръгнат нещата.

За сега килимарчето се очертава да ми е неприятен. Открито не харесвам тяхното поведение. Иван по визитка малко ми напомни на Виктор от миналия сезон. С вид на батка и "мека" душа, дано не гледаме същата боза с любовен сценарии и сополи.

Цецо може да е скрита лимонка, ще го видим и него. На първо четене изглежда добродушен.

# 34
  • София
На дъното засега ми е тираджията, заради тоталното ни разминаване на гледни точки и заради подкрепата му към вражеска страна и то казано с гордост...

След него попада старата лачена чанта с паралелните връзки...и те изтъкнати с гордост..

Останалите са- хвани единия, удари другия..

Момчето хлебар засега е от нормалните, доколкото е възможно там да има нормални..

# 35
Тираджията ми е най-анти за момента. И то точно заради казаното във визитката. Такива "ценности" да си ги бръщолеви някъде другаде.
Скрит текст:
Бай Тошо бил "истински държавник", да... дето е настоявал България да бъде 16-а съветска република и реално да изчезнем от картата на света. Мракобесен диктаторски режим, без никакви свободи. А заради вицове, разказвани по негов адрес, има лежали хора в затвора. Колко пострада мюсюлманският етнос заради неговата политика... това пък да не говорим. В същото време прост като гъдулка и не можеше да върже 2 изречения на импровизация, без да чете. Никакви свободи, нито на изказ, нито на пътуване, нито на нищо. А̀ си доближил границата, куршум в гърба. Говориш ли против властта... айде у Белене, Ловеч, Скравена... И сега се възпитават поколения от хора като въпросния тираджия.
А русофилията и путинофилията... това си е девиация отвсякъде, няма смисъл да го обсъждам. Сигурно въпросният шофьор е фен и на Сталин, изтрепал милиони хора и съсипал съдбите на още толкова милиони семейства...
Въпросната Елена ми допада.  Двамата "германци" също може да се окажат свестни хора, също и онова безполовото със странния костюм. Но да видим... Първоначалното впечатление често лъже.

# 36
diziler, благодаря за темата!

Гласувах за Давид, Иван и Стефан – ловеца на духове.

Елена със заявката, че не понася мръсотия и нечистоплътни хора, ще тръгне с рогата напред.

ББ закопа Калин като му предложи да си помисли какво да подобри, за да стане още по-голям „любимец“.

# 37
Обобщението от визитките засега

Мина - бъдеща аптекарка, ама по-скоро поредното Барби
Цветан - странен моден вкус, ама май е най-добре с главата от всички
Калин - тираджията инфлуенсЕр
Михаела - купете и огледало МОЛЯ!
Иван - Освен за зъбите, комплекс и към джуките
Сияна - минала е покрай красивият лебед Цветелина - дърта к**ва
Стефан - военен, ама от AliExpress
Стефани - " Ти можеш да си тръгнеш от селото, но то от теб никога"
Давид - има приятелка, ама да не се окаже от мъжки пол
ЕбрО - конкурсът сигурно е спечелен за да няма расизъм
Мути - силно изразен хомофоб, но не и певец
Елена - тихите води са най-дълбоки
Лена - тр@вестит
Стефан - Моля, психодиспансерът да се намеси!

# 38
Има си интересни екземпляри, няма някоя като Ивонне или Георги, но ще се примиря с това, което имаме тази година. 😁
На мен ми хареса Мина, не ме нападайте. Trollface

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 02:17 от alternativen

# 39
Този мюфтията сега му гледам профила - май е и певец. Качва чалги, народни музики пее…
 Уж хомофобски ми се стори, че каза че е е настроен, а в профила му само мъже хаха

# 40
  • София
Цветелина е красива жена, макар да съм на 33 - пак мога да я оценя като такава и няма как да го отрека. По-добре изглежда и добре потдържана дори от някой от участничките в диапазона 20-25. Стори ми се и разбрана като човек, вече личният ѝ живот си е нейна работа.

Тираджията путинофил и хомофоб ми направи най-лошо впечатление категорично. Не знам как може да съществуват хора с по 20 години по-големи от мен и с толкова ограничено, посредствено и комунистическо мислене. Христянин, ама подкрепя изтрепването на цивилни, жени и деца... Thinking Харесвал Тодор Живков, сигурно му харесва и доживотната мизерия и разруха в такъв случай. Пълен потрес. Напомня ми на Валентин от Ергена, но след 30 години Flushed

# 41
Интересен каст и има сякаш надграждане от миналия сезон. Ще се гледа

# 42
Цветелина е красива жена, макар да съм на 33 - пак мога да я оценя като такава и няма как да го отрека. По-добре изглежда и добре потдържана дори от някой от участничките в диапазона 20-25. Стори ми се и разбрана като човек, вече личният ѝ живот си е нейна работа.
Нейна щеше да е, ако не говори за него и ако не го е набутала във визитката си. Явно иска всички да знаят и се гордее с това.

# 43
  • София
Нейна щеше да е, ако не говори за него и ако не го е набутала във визитката си. Явно иска всички да знаят и се гордее с това.

Може и така да е, трудно ми е да преценя още в първия епизод. Може и да е поза и да се прави на интересна.

# 44
Има нещо странно във визитката на Цветелина. С единия пътувала и ѝ купувал разни неща, пък с другия имала емоционална и интимна връзка. Значи с първия не спи, така ли? Или под “интимност” влага друго значение (но тогава изказването е тафтология)? Ще се разбере, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт