BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 327
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 105
П.П. Едно уточнение за анкетата - ЕБру, а не ЕВру
Абсолютно съм на същото мнение, защото това е доста популярно име. Но го взех едно към едно, както е в сайта на НОВА:
Скрит текст:

Виждам, че във Vbox7 вече са я поправили на Ебру.
При следващата анкета ще я изпиша както е правилно, сега вече не може да се пипа. Промених само инфото в първия пост, където са визитките Wink

# 106
  • София
Четиримата червени само на пръв поглед са облагодетелствани да бъдат вътре в къщата. Ще слугуват на сините и ще има примък-отмък...
- Може ли да ми донесеш дрехи
- Може ли вода
- Може ли цигарите
- Донесете нещо за ядене
- Дайте завивки и възглавници
Сините ще им вземат акъла....

# 107
Откъм жени кастът е горе-долу добре. Всяка със своите плюсове и минуси може да предизвика интересни събития. Откъм мъже е пълен леш. Не знам дали са липсвали нормални кандидати, защото нормалните си имат друга работа и не им се занимава с глупости или е избор на продукцията - предстои да видим. За щастие или нещастие, не се асоциирам със никой от тях.

Що се отнася до отборите, ефекта на дисбаланс очевидно беше предварително търсен и програмиран. Получателите на първите синя и червена гривна бяха определени от ББ, знаменцата със "съквартиранти" и "не-съквартиранти" и съответните цветове също т.е оня недъгав глист Цветан и неговия очаквано по-малък отбор, предварително бяха избрани да останат на топло в къщата без никакъв състезателен елемент или лотария..

Стига режисура, искаме ББ с американските правила в България!!

# 108
  • Враца
Четиримата червени само на пръв поглед са облагодетелствани да бъдат вътре в къщата. Ще слугуват на сините и ще има примък-отмък...
- Може ли да ми донесеш дрехи
- Може ли вода
- Може ли цигарите
- Донесете нещо за ядене
- Дайте завивки и възглавници
Сините ще им вземат акъла....

Вероятно в някакъв момент ще отидат в спалнята и няма да са на разположение да слугуват.

# 109
Според мен, ако се впрегнат много да им слугуват и помагат, ББ ще им измисли някакъв стоп вариант с който да ги вкара в пътя и да ги скара с ония отвън, а и е много възможно и помежду им. Брадъра не си оставя магарето в калта и си има предварително зададени "заготовки" за всеки случай, защото интригата трябва да върви и никакво отпускане не се предполага.

# 110
Мда, аз ако бях на мястото на Цецо, щях да поискам списък – якетата, нещо за пиене, цигари и после да затворя кепенците. Ще го видим как е процедирал, но си мисля, че са му се качили на главата.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 11:40 от LadyCharming

# 111
  • София
Според мен, ако се впрегнат много да им слугуват и помагат, ББ ще им измисли някакъв стоп вариант с който да ги вкара в пътя и да ги скара с ония отвън, а и е много възможно и помежду им. Брадъра не си оставя магарето в калта и си има предварително зададени "заготовки" за всеки случай, защото интригата трябва да върви и никакво отпускане не се предполага.

Възможно е, но точно ББ каза, че съществуването им на двора зависи от емпатията на тези в къщата...т.е. дали те ще съдействат на сините

# 112
Цецо ще съдейства, изглежда мил и не спря са предлага на всеки влязал нещо за пиене.

# 113
Мисля, че няма да получи същото отношение към себе си
Мисля че ще го гаврят

# 114
Като го знаем ББ каква фурнаджийска лопата е и как се извърта и си противоречи, изобщо няма да се учудя да си ги вкара в поредната интрига. Брадъра е от рода: Лай, лай ти казах! Баууу! Ти кого лаеш, бе?! Joy

# 115
Може да и стане обратното - Биг Брадър да даде мисия на тези отвън да скъсат нервите на тези вътре с претенции, за да се върнат в къщата.

# 116
Е аман от такива от Малорад, Чепърлянци и Сусурлево, дето искат да отварят студиа и се бутат в София. То фризьори, маникюристи, татуисти - аман! Не им се учи нещо по-трудно, ами се заемат с лекото и мекото и бакшишите.  Гледам за медицински работници няма наплив. Заради такива в града не се диша вече!

Съгласен съм, но и нашите предци, са дошли в Софив преди 4-5 поколения. Но все пак говори , че иска да бачка, а не да става държанка. То от Малорад и подобни райони, освен татуист, фризьор, какво да излезе друго.
Може да излезе и президент, ако учат и усвоят някоя смислена професия. Президентът ни е от Славяново например.

# 117
Президентът ни е от Славяново например.
Да, и още говори на мекичко и с редукция Grinning

# 118
  • София
Президента да се връща от където е дошъл...

Ако има само смислени професии, кой ще ни подстригва и лакира? Кой ще кара автобуса и трамвая?

# 119
Президента да се връща от където е дошъл...

Ако има само смислени професии, кой ще ни подстригва и лакира? Кой ще кара автобуса и трамвая?
Чудех се аз как няма кой да ме татуира....Ноктите мога и сама да си поддържам, а фризьорите са под път и над път, даже и кадърни. Не слагам в това число тези със смутена сексуалност, дошли от не знам къде в провинцията и сложили си трицифрени цени за едно подстригване на бретон. Точно те се бутат в реалититата. Къде съм писала за автобуси и трамваи?

Общи условия

Активация на акаунт