BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 336
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 120
Всеки труд заслужава уважение. Да седиш на крак по цял ден със сешоар в ръка (на 90 децибела) също не е лесно. Това кой откъде идва също не ме притеснява. Моята маникюристка също е от “дълбоката провинция” - работи по 10 часа на ден, гледа дете, гледа и родителите си. Какво лошо? Има по-важни неща. Характер, възпитание и т.н.

# 121
  • София
Истина е, че Сф се пренасели и мен ме дразни..
Истина е и че всеки търси известност и ББ е трамплин.. Виктор от миналия сезон, отвори салон в Сф. Но за професиите не съм съгласна, защото не може всички да са айтита, мениджъри или архитекти..

# 122
Ами може да са медицински сестри например, ама то трябва да се учи. И аз уважавам всички професии, както казах имам против някой от прованса да ми иска 600 лв за прическа, само защото е хомо, познава чалга певци и е модно да те обслужва точно той. Както и да работи по три часа на ден, защото с шест клиентки месечно си осигурява достатъчно добър стандарт. Това с трите часа ме дразни особено много, защото не мога да си позволя да взимам отпуск всеки път когато искам да ме обслужи фризьор.

# 123
Виктор от миналия сезон, отвори салон в Сф.
И след като участва в три предавания, сега ще участва в още едно:
Скрит текст:

# 124
  • София
На мен ако не ми изнася цената или коафьорът-гей, няма да ходя при него.. Ходя при фризьорка, която работи на нормални цени и ми изнася.

# 125
Ами може да са медицински сестри например, ама то трябва да се учи. И аз уважавам всички професии, както казах имам против някой от прованса да ми иска 600 лв за прическа, само защото е хомо, познава чалга певци и е модно да те обслужва точно той. Както и да работи по три часа на ден, защото с шест клиентки месечно си осигурява достатъчно добър стандарт. Това с трите часа ме дразни особено много, защото не мога да си позволя да взимам отпуск всеки път когато искам да ме обслужи фризьор.
Е, който иска да ходи и да им плаща безумни пари, теб какво те бърка? А при медицинските кадри проблемът е съвсем различен. Заплатите масово са ниски и хората не искат да инвестират Н на броя години от живота си в учене, за да взимат по-малко от продавач в магазин. Проблемът е на държавно ниво и не е свързан с гейовете козметици.

# 126
Президентът ни е от Славяново например.
Да, и още говори на мекичко и с редукция Grinning
От с. Славяново общ. Харманли, но е отрасъл и учил в Хасково.

# 127
Много от участниците си казаха във визитките, че търсят известност. Някои казаха, че са популярни в социалните мрежи, явно търсят още известност.

# 128
За фризьори имам избор, но армейците не ги 
 избирам аз и дано не се налага да им узнавам качествата. Че както е напуснало да влезе в ББ, така и ще дезертира.

# 129
И след първите 100 гласували в анкетата, ето временни резултати:

1.Цветан Георгиев 20.7%
2.Давид Бет 13.4%
3.Елена Георгиева 11.2%
4.Калин Борисов 8.2%
5.Стефан Николов 7.8%

Президента да се връща от където е дошъл...
Нямам търпение да се разкара. Още една година все ще го изтърпим.

# 130
Немецът как е спечелил толкова симпатии?
Държи се доста крийпи и погледът му е много налудничав, не изглежда много читав.

# 131
Немецът как е спечелил толкова симпатии?
Държи се доста крийпи и погледът му е много налудничав, не изглежда много читав.
Възпитан, научил е доста добре български за човек, пристигнал преди 2 години, грижи се за баба си, цели да има истинска професия, а не просто да инфлуенЦва…

# 132
Немецът е готин, аз гласувах за него. Смятам, че е мило и възпитано момче, което обаче още се нагажда към манталитета и езика ни.

# 133
Епизодът има ли го качен някъде без реклами, че в Nova Play са през 5 минути?

# 134
От вкъщи е лесно. Всеки човек ще се изложи там.
Сценаристите ти направили доволно количество психо тестове за да те профилират.
Знаейки вече какъв си, спокойно могат да те поставят в ситуация, която да те разклати и то жестоко.
С подходяшия монтаж и извадка на кадри, ще те докарат да изглеждаш като 100% психо.
То така или иначе вътре няма нормални: кой ше си зареже дом, семейство, поливинка, деца, работа, ангажименти за да се прави на шут и клоун? Особено пък тези с  частния бизнес……ахаха
И каква известност могат да търсят, никаква, от подобни формати бъдеше никакво. Както са казали хората, всяко чудо за три дни. Единствено Гала и още няколко човека вероятно, за които не се сещам са материализира всичко това. Останалите се връщат в блатото, от което са изпълзяли.

Общи условия

Активация на акаунт