BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 16 540
  • 582
  •   14
Отговори
# 465
Мисля, че във всеки сезон е така. А и това не е ли представителна извадка на обществото ни? Уж половин милион роми има.

# 466
  • София /Абсурдистан
Не понасям гръмогласни хора и Михаела едвам я изтрайвам.

# 467
  • Дубай
Като се има предвид брадъра как я избели Мишето...Може би не е толкова лоша, но подходът и е грешен... Виковете са натоварващи!

# 468
Като махнаха прическите и грима не мога да ги позная коя коя е. Михаела беше интересна със жълтата рокля, егати ужаса е с размъкнат халат, къси чорапи и нещо бяло под очите, все едно лелка от махлата, отскочила до магазина набързо, че й е свършило олиото.

# 469
  • София /Абсурдистан
Може да е изгоряла на слънцето и затова да ходи с крем Здраве по лицето.

# 470
Реших да видя какво се случва в този Биг Брадър, защото миналата и без това не го гледах.
И само едно мога да кажа. Светът е страдал и така като гледам ще продължи да страда от религиозни фанатици, а не от хора с различна сексуална ориентация. Направо е потресаващо колко ограничават мирогледа някакви вярвания. Блякс

# 471
Иван е същият като Виктор от миналия сезон -"Ши гръмна брат"

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 07:23 от Еlpida

# 472
Явно съм изпуснала причината, поради която сравнявате Иван с Виктор, но ще си върна днес, защото вчера гледах епизода само с половин око… А и от постоянните викове на Михаела май не се чу много.

# 473
Трудно ми е да повярвам, че 30 годишна жена не знае как се прави таратор или не може да свари едни макарони 🤔.

# 474
Тая Михаела как живее със себе си всеки ден? То е напрежение, нерви, шум… Наду ми главата. Типично куче, дето много лае ама няма зъби.

# 475
  • София
Иван дали си е боцкал устата? Много подута ми се струва.
Много се смея с Давид. Дано се задържи в предаването.

# 476
Михаела: Ей ся влизам, ей ся влизам вътре!
Боздугана: Ами хайде влизай, какво чакаш ?
Михаела: Абе я не ми казвай какво да правя бе!

# 477
Да, ти не ми размахвай пръст, ти не ми казвай какво да правя и прочее. Иска да е тарторка и само нейният глас да се чува, натоварващо същество.
Е, защо били вкарвали роми ами по същата причина защо вкарват и би, хомо и подобни за да са политкоректни. Това е новата мантра- политкоректност.
Нищо му няма на Давид. Толкова приятен шемет е, толкова е леко около него. Който не го харесва явно предпочитате напрягащи индивиди като Михаела, Мути, Иван, Калин които с крясъци заявяат себе си, ами гледайте си тях.

# 478
  • Буркина Фасо
Може да е изгоряла на слънцето и затова да ходи с крем Здраве по лицето.
за 2 дни кога успя да изгори?  а и сянка в двора колкот щеш.
тя и миризливата си коса постоянно я подмята. Grinning

# 479
  • Sofia
Иван може да има и нещо афро, от баща напр.

Общи условия

Активация на акаунт