BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 16 657
  • 583
  •   12
Отговори
# 495
  • София
На мен Мина ми е много противна. Супер самочувствие, не знам на каква база. Надявам се бързо да отпадне.

# 496
На мен Мина ми е много противна. Супер самочувствие, не знам на каква база. Надявам се бързо да отпадне.

Тя НЯМА самочувствие и затова постоянно си повтаря как е хубава, ма па и умна, ма па и едното не пречи на другото, ма па и визията, ма па и акъла... повече за да убеди себе си.

# 497
Точно, точно - аз съм хубава, аз съм умна, аз съм мега яката мацка, сега ще им покажа на тия колко съм най.

# 498
Точно, точно - аз съм хубава, аз съм умна, аз съм мега яката мацка, сега ще им покажа на тия колко съм най.
Да, и все споменава ниво. Моето ниво, да сляза на тяхното ниво, а в действителност е една куха лейка.

# 499
Не че е уникална - повечето вътре имат някакви проблеми със себе си.
Просто при Мина и "Седящият бик" Михаела са прекалено очевидни - тя пък не спря с мантрата как е хем "кифла", хем мъжко момиче, въпреки че до сега не е демонстрирала нито едно от двете.

# 500
Предположението ми за номинирани е:
Мина, Цецо, Мути, Стефани. Тираджията така или иначе е номиниран, а Стефани ще е аут, така предполагам.

# 501
Дано да е Мути!🤞

# 502
Няма да е той, участва в един от основните конфликти с Цецо. Ще махнат някой безинтересен от тези, които все едно не са там - Елена, Стефани и Стефан.

# 503
Здравейте, и аз тук се включвам.

Не съм гледала телевизия не помня откога, случайно попаднах на първия епизод и много се забавлявах. Харесах боздуганчето и как седеше горкото и никой не отиваше при него, а после толкова мило им носеше на всички напитки с тия неудобно токчета и рокля…

Сега имам антигерой, когото се надявам да изгонят - Мути. Влезе с “дано хората са толерантни и да ме приемат”, а всъщност с намерението да ги доминира. Звучеше и като да минимизира влиянието православната си майка, а хубавото светско музикално училище го дължи на нея вероятно. Моята теория е, че в Германия са го докопали разни уахабити и са го радикализирали, нашите мюсюлмани не са такива фанатици.
И наглостта да държи сметка на боздуганчето за облеклото при положение, че той самият е с роба, която никак не е стандартно облекло също. А момчето веднага му преложи да му изнесе килимчето…

Но всичките “силни” самопровъзгласили се лидери (Мути, Калин, Михаела) лошо катастрофираха с мисията без удобства и цигари и се разпаднаха. Особено Калин ме изненада, нали кара тир, няколко дни без удобства не би трябвало да го притеснят толкова.

На този фон военният (не запомних името) ме спечели много, страхотно се справя и предотвратява напрежение и успокоява обстановката, браво, а е млад.

Давид е симпатичен, ненатоварващ и забавен, в погледа му личи, че му е интересно и иска да му е забавно, а не да избива комплекси.

Жените малко ми се сливат, но засега Атракцията ми е най-симпатична, а Мина най-антипатична. Но всичките жени понесоха липсата на комфорт по-мъжки от мъжете.

Дано и довечера да има епизод.

# 504
Умирам!🤣

# 505
Ранни предположения за финалисти:
Давид,Цецо , Стоянов , Лена  и Въшката/Ебру

# 506
За финалисти предполагам:
Давид, Ебру, Цецо, Лена и Стоян Армееца

# 507
На този фон военният (не запомних името) ме спечели много, страхотно се справя и предотвратява напрежение и успокоява обстановката, браво, а е млад.

Стоянов до тук изглежда пич, макар да ми лази по нервите като говори с умалителни - душичке, котенце, съквартирантите спинкат ли още...
Също съм доста скептичен относно армейското му минало, обикновено всички влизат с едни гръмки биографии, които доста скоро се оказват не съвсем така.

# 508
Моите предположения за финалисти:
Цецо
Давид
Стоянов
Сияна
Лена

# 509
Гледах промото за довечера и се виждаше, че Лена продължава да носи костюма, а нали мисията беше обявена за успешна и приключена?
Виждаше се, че явно някои от съквартирантите ще гледат номинациите на телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт