BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 19 898
  • 702
  •   9
Отговори
# 570
Мути,  Калин, Мина - който и да си тръгне, ще съм доволна

# 571
Предполагам, че ще е Калин.

# 572
Надявам се да е Мина. Не че другите не са дразнители , но тя ме дразни най-много.

# 573
Гласуването е "спаси съквартирант". Кой ще се спаси? Надявам се, продукцията да не подмени вота,и да спасят Мути. Той трябва да си ходи.

# 574
  • София
В приложението вотът е положителен..ужас..Избери кого да спасиш.

# 575
От тези тримата никой не бих спасила. Ще чакам да стане вота отрицателен Trollface

# 576
Гласуването е "спаси съквартирант". Кой ще се спаси? Надявам се, продукцията да не подмени вота,и да спасят Мути. Той трябва да си ходи.
Според мен ще си тръгне Мина. Мути получава гласовете на чалгаджиите и мюсюлманите, Калин - на русофилите и пиянките… Само Мина не виждам кой ще я подкрепи.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:42 от Lilly_85

# 577
Мина ще си тръгне според мен. В Тираджията има още хляб, а Мути също влиза в конфликти с крайните си вярвания.

# 578
И тримата са дъно, но гласувах за Мина поради простата причина че дядката не искам повече да го виждам по кърпа, а рязания ме дразни с радикалните си възгледи.

# 579
Няма да гласувам за никого този път, защото и тримата са просто много анти образи.

# 580
От тези тримата никой не бих спасила. Ще чакам да стане вота отрицателен Trollface
И аз 😆😆😆
Иначе толкова ми се гледа шоуто, обаче на моменти не издържам да ги слушам, особено сега номинациите - мъка, мъка. Брадъра им обобщаваше думите…

# 581
  • София
Мути пък чак се изненада, когато чу името си..

И аз не искам да гласувам, много е тъпо с положителен вот..

# 582
Гласувам за Мина, защото искам Мути да си тръгне.
Калин е ясно, че ще остане.

# 583
Като гледам лайковете във фейсбук страницата, много вероятно Мина да остане.

# 584
Записвам се и аз в темата.
    Давид ме забавлява искрено, Михаела и Иван са ми най-голям дразнител, следва Калин. Стефани как живее с тия ресни на очите си?!

Общи условия

Активация на акаунт