BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 21 370
  • 736
  •   17
Отговори
# 585
Може ли тройна елиминация Weary

# 586
От тези тримата... бих предпочел Мути да остане. Ако ще се гласува кого да спасим.
Но ако има отрицателен вот, естествено, че ще гласувам за Калин.  Разсъжденията му от визитката... и тези сръбски чалгии ми идват в повече.
Относно хомофобията ,не си мислете, че русофилският тираджия е по-малко хомофоб от Мути.

# 587
Михаела защо само си пипа косата и я мятка наляво и надясно? Някакъв нервен тик ли е, какво е, ама е много ми се набива в очите.

Освен това, за каква кифла се има точно тя? Вчетра в изповеделнята като я дадоха отблизо, кожата на лицето й е толкова повехнала, едни дълбоки бръчки...и това млада жена на 36 години:no_mouth:

Иначе претенции до небето, поредната, която бърка липса на възпитание и съобразителност с откровеност. Не, мила, ти си просто устата, шумна и фейк.

# 588
Да, Михаела ми направи много лошо впечатление като критикуваше "кетъринга" когато бяха навън и каза, че нямало повече да благодари, щото не била длъжна. Ми тогава и тези от социалния патронаж да се бяха прибрали в спалнята, да си полежат на леглата, що да им слугуват и да слушат пренебрежителни изказвания? Първите седем яко куцат там.

# 589
  • In The Middle Of Nowhere
Силно се надявам мути да си ходи, но съм леко скептична. Не понасям органически такива примитиви като него.

# 590
Искам да си заминава Мути. Айде няма нужда да даваме национален ефир на подобна пропаганда, тя достатъчно прогресира и без това. Не съм оптимист, сигурно си е подсигурил организиран вот.
Подозирам, че Калин ще отлети, защото ще се разчита на първоначалното гласуване за него и че има стабилна поддръжка и гласовете ще отидат при Мина.
Много странен каст този сезон. Хвани единия, удари другия. Особняци, при това шумни и тотално неприятни.
Симпатична ми е Сияна, но новопридобитото ѝ самочувствие има опасност да премине във фриволност.
Смея се и аз с Давид, но като с глупонтевините на малко дете, инфантилен ми е.
Мути, Калин, Иван, Михаела, дамата с пачовете, Ебру, арменката - буквално няма за какво да се хванеш, за да изразиш поне малко симпатия.
Възрастната дама - с такъв триумф съобщи за смъртта на бившите, с такава гордост разказваше за настоящите, че направо ме отврати. Предполага се, че с възрастта човек помъдрява, ама се отнася явно само за тези, които и на младини са били умни, останалите просто доизкуфяват.
Стефани е странен образ и не само заради четките на очите.
Военният напуснал, за да дойде в брадъра... Мъдро, не може да му се отрече.
Цецо ми хареса с кроткото отстояване на себе си.

# 591
Искам да си заминава Мути. Айде няма нужда да даваме национален ефир на подобна пропаганда, тя достатъчно прогресира и без това. Не съм оптимист, сигурно си е подсигурил организиран вот.
Подозирам, че Калин ще отлети, защото ще се разчита на първоначалното гласуване за него и че има стабилна поддръжка и гласовете ще отидат при Мина.
Каква е "пропагандата"? Същата като на Калин, хомофоба. Само дето Калин обра русофилския вот на зрителите. Нека не забравяме, че гласуването беше само на база - визитките. Още не бяхме видели нищо от тях, не видяхме авторитарното му поведение, как третира другите в двора навън като подчинени.
Русофилският и антиевропейския вот се събра в един човек - Калин. Докато русофобския и проевропейския вот (който е по-голям в България, видно е и от резултатите от изборите) се разпиля във всички останали участници (15 души или колкото са там). Затова гласуването е такова. Първосигнално "еее този е против еврото, харесва Бай Тошо и Русия, наш човек" и цъкаме глас за него.

# 592
  • София
Според мен Мина ще си ходи, безинтересна е за зрителя. Мути ясно, че ще го оставят. Калин е скандалджия, едвам се сдържа. Очаквам циркове от него и предполагам, че за сега ще остане.
Аз искам и тримата да изгонят.

# 593
Каква е "пропагандата"? Същата като на Калин, хомофоба. Само дето Калин обра русофилския вот на зрителите. Нека не забравяме, че гласуването беше само на база - визитките. Още не бяхме видели нищо от тях, не видяхме авторитарното му поведение, как третира другите в двора навън като подчинени.
Русофилският и антиевропейския вот се събра в един човек - Калин. Докато русофобския и проевропейския вот (който е по-голям в България, видно е и от резултатите от изборите) се разпиля във всички останали участници (15 души или колкото са там). Затова гласуването е такова. Първосигнално "еее този е против еврото, харесва Бай Тошо и Русия, наш човек" и цъкаме глас за него.
Ти сериозно ли ме питаш?! Не виждаш ли какво става в Европа? Не те ли подразни отношението на Мути към родината ти?! Взрени в това русофилство, което ще си замине по естествен път, не мислиш ли, че изпускате и неглижирате много по-важни процеси?
Колко човека мислиш, че ще зариби Калин? Гласуват си за него русофилите, но не вярвам и един друг да стане такъв под негово влияние.

# 594
И "какво става в Европа"? Май и ти си от противниците на Европа.  Не е цветя и рози, но въпреки всичките минуси, ЕС все още си остава най-доброто място за живеене в света.  Ако ще говориш за.. например "мюсюлманска инвазия", не деля хората по религия. Хората са хора. Откачалки има от всички религии и това е доказано.

# 595
И "какво става в Европа"? Май и ти си от противниците на Европа.  Не е цветя и рози, но въпреки всичките минуси, ЕС все още си остава най-доброто място за живеете в света.  Ако ще говориш за.. например "мюсюлманска инвазия", не деля хората по религия. Хората са хора. Откачалки има от всички религии и това е доказано.
Остави религиите. Когато ползващите една система стават повече от пълнещите я, нещата загрубяват. Когато гостите започнат да налагат своя ред на домакините, отношенията се променят. Когато съзнателно законите не важат за всички еднакво и се неглижират престъпления по някакъв външен признак, редът и законността отиват в канала.

# 596
И "какво става в Европа"? Май и ти си от противниците на Европа.  Не е цветя и рози, но въпреки всичките минуси, ЕС все още си остава най-доброто място за живеете в света.  Ако ще говориш за.. например "мюсюлманска инвазия", не деля хората по религия. Хората са хора. Откачалки има от всички религии и това е доказано.
Остави религиите. Когато ползващите една система стават повече от пълнещите я, нещата загрубяват. Когато гостите започнат да налагат своя ред на домакините, отношенията се променят. Когато съзнателно законите не важат за всички еднакво и се неглижират престъпления по някакъв външен признак, редът и законността отиват в канала.
В България нямаме чак толкова добре развита социална система, която да привлича "ползващи" от други държави и религии, та няма нужда да се притесняваме за реда и законността в това отношение. Имаме съвсем други и не по-малко сериозни проблеми със законноста и реда в държавата, за които отговорни сме си самите ние. И коментарите на неграмотния Мути са последното нещо, което би ме смутило, че да го приемам като пропаганда.

# 597
Колко човека мислиш, че ще зариби Калин? Гласуват си за него русофилите, но не вярвам и един друг да стане такъв под негово влияние.

Е Орнела Мути па щото ще превърне децата в мюсюлманчета ли, какво?

Никой няма да си смени убежденията заради някакви кукувици в биг брадър, евентуално хора дето вече имат някакви убеждения могат да подкрепят тоя и оня, макар че изобщо не съм сигурен дали зрителският вот определя изгонените.

# 598
Аз го зарязах това нещо след втория епизод. Не е моето предаване. Но само да вметна, защото прочетох тук, че този Мути е пред изгонване - не се учудвам, аз веднага бих го махнала. Не знам какви джинове го гонят, но аз лично, ако ми се гледаха някакви борещи се с демонични сили, щях да си пусна някой хорър. Съмнява ме който и да е навън с трезва мисъл да бъде вербуван от каузата да спасим гейовете от демоните им, за да влезем в рая с къщата със 72-те... Но никога не знаеш...

# 599
Калин, докато гордо седи с гол тумбак в изповедалнята:

“Ама тя клинчета и тн, парадира с тялото си” Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Някои хора дори не осъзнават колко са зле

Общи условия

Активация на акаунт