BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 27 364
  • 1 002
  •   18
Отговори
# 975
Във фб страницата на Елза, доста красноречив и изобличаващ чат, Мути сам й е писал. 😁

# 976
Голяма звезда стана Мути. Според мен колкото по-малко се пише за него, толкова по-добре.

# 977
Голяма звезда стана Мути. Според мен колкото по-малко се пише за него, толкова по-добре.
След 1-2 дни няма да се пише за него. След 1 седмица ще е забравен, след 1 месец ще питат тоя пък кой е.

# 978
  • София
Съвсем скоро ще бъде забравен, те първа ще има доста какво да ни покажат от останалите участници. Не знам дали наистина е получил най-малко подкрепа, аз примерно гласувах за Мина да остане, или просто ББ се притесниха, че може да има санкции и че нещата могат да излязат извън контрол. Този си личи каква неприятна порода е. Важното е, че наистина се получи добре да напусне къщата.

# 979
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.

# 980
  • София
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.
Дори и да знае е възможно да не го попита, защото някои неща просто така са удобни.

Много кофти си изигра картите. В днешно време всичко е на един клик разстояние, не му ли идва на акъла, че няма как да бъдат скрити повечето неща. Когато влизаш в едно такова риалити трябва да си направиш една много хубава равносметка и да ти е ясно, че ще се рови дори там, където не очакваш.

Интересно ми е как ще се справят другите в предаването и какво ще се случи. Има на къде да се разгърнат някои образи.

# 981
  • у нас
Четох за Мути при Елза. Не очаквах такива неща. Колко хубав параван си е сложил, зад религията... и всички пикантерии... Колко е цветен вътрешния свят на човек.

# 982
  • София
Религията е най-лесният параван за извратени умове.

Всъщност влязох да коментирам кожената рокля на Богданска - ужас. За роклята конкретно говоря.

# 983
  • Между гори и планини
Косата ѝ беше много зле, като мазна и на клечки.

# 984
Това е някаква мода при косите, изглеждат като мокри. Не е мазна и немита със сигурност. Правят ѝ професионален грим и прическа преди всеки лайф.

# 985
Все едно беше излязла от банята

# 986
  • София
Според мен, идеята е да се повтори този look, но не се е получило.
https://hellobeautiful.com/wp-content/uploads/sites/50/2021/09/1630771496117.jpg

# 987
  • софия
Харесах Александра, с изключение на косата. Знам, че е тренд, но не ми харесва.

# 988
На Александра съм й го признала, чо дори изпиления нос и кофти дрехите, с които я облича обезобразената Теди Велинова, пак привлича окото и изглежда супер.

# 989
И да знае - едва ли ще го пита. Миналата година така им спестяваше неудобните въпроси - изобщо много слаб подкаст. Да се учи от ютюбърите, там има много добри риалити коментатори.

Общи условия

Активация на акаунт