BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 27 529
  • 1 002
  •   25
Отговори
# 990
Миналата година звънна по време на подкаста на Велин (гаджето на Беба), опита да направи някакво шоу. Мисля, че попита и Ивоне за това, което Кулагин говореше за нея.
Елена не ми харесва, но едно й признавам и това е, че за разлика като например Неделчо и Туджаров, тя не се мазни на гостите. Те са непоносими в това отношение. Когато им дойде някой участник на гости, нареждат заедно с него друг и са приятелски настроени. След това идва обсъжданият и те правят точно същото с него...
Иначе двамата са далеч по-симпатични и интересни от Елена.

# 991
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.

Знае за поста. Качиха сега рийл.
Ще го пита за чатовете и за Стилиян.

# 992
Миналата година звънна по време на подкаста на Велин (гаджето на Беба), опита да направи някакво шоу. Мисля, че попита и Ивоне за това, което Кулагин говореше за нея.
Елена не ми харесва, но едно й признавам и това е, че за разлика като например Неделчо и Туджаров, тя не се мазни на гостите. Те са непоносими в това отношение. Когато им дойде някой участник на гости, нареждат заедно с него друг и са приятелски настроени. След това идва обсъжданият и те правят точно същото с него...
Иначе двамата са далеч по-симпатични и интересни от Елена.
А да, вярно, че звънна на Велин… Това беше добро. Но беше само защото той атакува продукцията в Тикток. Иначе премълчаваше доста въпроси. Не пита Ивонне за думите на Елза Парини и Кулагин, на Марио му отстъпи за клипчетата, замълча си срещу Косара за агресията… Не ми хареса. Очаквах много повече от нея. Да не говорим, че харизмата ѝ се стопява все повече и повече. Дано тази година ѝ се получи по-добре.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 14:33 от Lilly_85

# 993
Може да е набрала някакъв опит, да е по-спокойна, да е прочела критики и напътствия, и да се справи по-добре. Кога излиза епизода с Мути?

# 994
Сега погледнах - пише днес в 16:00. Пуснала е и промо - изглежда обещаващо. Дано и самият подкаст е такъв.

https://www.instagram.com/reel/DPI8jcwiKPc/?igsh=Yjgydm1ndGN5ODlq

# 995
Лили, наистина звучи обещаващо, ще го гледам. Благодаря за споделеното промо.

Изглежда, че Елена този път ще го попита доста неща по теми, които за него са неудобни.  Искаше да помага и променя Цецо, а то излезе, че той е много по-зле от това, което намира за притеснително в Цецо. Също беше грозно, че дори не му каза чао, все едно Цецо го нямаше.

# 996
Цецо е осъзнат, интелигентен и знае как да отстоява себе си, за разлика от примата. Мути дори не искаше да изслуша и разбере Цецо. Дори да се замисли над думите му. Всъщност по голямата част сме такива - демисексуални. Търсим емоционална връзка с другия, да сме на една вълна. А не от вратата за краката.
Но каквото си направи човек сам, и Господ/Аллах не може да му помогне.

# 997
Да, Мути май до последно не разбра какво точно е “демисексуален”. Като Цецо каза, че може да бъде и с двата пола, Мути сякаш си представи някакви оргии. Затова почна да му повтаря “Ако си гей, бъди нормален гей, бъди само с един мъж”… Много объркан човек. Да видим сега дали ще се скрие като мишка или ще опита да чисти имидж.

# 998
Всъщност по голямата част сме такива - демисексуални. Търсим емоционална връзка с другия, да сме на една вълна. А не от вратата за краката.
Демиемоционални може да мсе повечето, ама демисексуални не - не си лягам с моите мъжки приятели, въпреки, че имаме силна емоционална връзка. Rolling Eyes
Внимавайте как ги обяснявате тези неща на децата, за да няма мяу после Simple Smile

# 999
Няма значение дали си хетеро, хомо, джендър и прочие. Търсиш първо емоционална връзка с потенциалния си партньор, не си лягаш с него на първа среща, нали? Това обясняваше Цецо.

# 1 000
Не мисля, че повечето хора сме демисексуални. Аз например мога да оценя, че един мъж е сексапилен, дори без да имам намерение да си лягам с него. Докато демисексуалните не изпитват физическо привличане към никого, докато не са минали месеци, в някои случаи дори години, и не са се опознали добре.

От нета: Демисексуалността е в спектъра на асексуалността, но не е пълна липса на сексуално привличане - просто то се появява по-рядко и при конкретни условия.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 13:39 от Lilly_85

# 1 001
Аз съм сапиосексуална, но това не изключва, че съм хетеро според мен. 😁

# 1 002
Довечера ще се пусне нова тема. Така че още няколко часа време за гласуване в анкетата. Който не е успял, може да гласува Wink

После ще има анкета за отрицателните герои Grinning

Общи условия

Активация на акаунт