), но на първо място в България няма абсолютно никакъв вариант масовата публика да приеме жена за победител и на второ просто не съвпада със изначалната концепция за най-най-най-тежкото и трудно предаване със състезателен характер. Вече са минали 6 сезона, събрана е достатъчно информация за да е пределно ясно, че героите са винаги мъже, а колкото и да критикуват думите на Калин от сегашния сезон: жените основно са за цвят. Женска коалиция за 90% от хората е нещо много лошо както опитите за повече равностойност в битките (като жилетки за мъжете) почти на 100% предизвикват негативни реакции. Аз лично съм писал неведнъж, какво е нужно да се случи (доста е дълъг списъка, затова ще го пропусна), за да може при настоящия формат една жена да успее да спечели. Продукцията може да демонстрира някакво желание за подкрепа към жените, но зад фасадата няма никакво намерение да изпълни всички стъпки и условия да направи победител жена. Това би означавали да си прецака не само настоящия, но и бъдещуте сезони.
).
А аз не помня кога я даваха и в каква игра
Направо си е миската на сезона. Препоръчани теми