💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 46 785
  • 1 062
  •   34
Отговори
# 1 050
  • София
Ваня можеше да спечели сезон 2.
Паулина можеше да спечели сезон 3.
Имаха реални шансове. Това не мисля, че може да се отрече. Не бяха фаворитки, но можеха да спечелят.

Какво задължително трябва да се направи?
Да има силна женска коалиция, която рано, рано да изчисти най-добрите мъже.
Да се вкара изключително подготвена жена - активен спортист на световно ниво. Т.е. някоя от най-добрите ни жени в спорта.
Съответно на финала най-добрите мъже да ги няма. Или макс един да има, но не най-добрия.
Няма как финалната игра да не е тежка. Но освен тези хамалски неща могат да вкарат и някои по-женски елементи, които да поизравнят нещата. И не, не става въпрос да слагат жилетки на мъжете, а просто всеки да мъкне/бута процент от теглото си.
Ако всичко това което описах е налице може и жена да спечели без да се налага продукцията да коли и беси мъжете и така да си опропастят сезона, по подобие на Десафио.

# 1 051
Момчи ''Сит лъв'' каза в Чакалкаста защо не сме го видели в Турнири на волята. Повикали са го, но им е отказал, защото е против хазарта, а те твърде агресивно са рекламирали хазарта на този турнир специално.
Това сигурно е версията за пред хората. Да е симпатичен на зрителите. Иначе сигурно има куп други причини, които не казва. Я заетост, я работа, я нещо здравословно... или просто не му се занимава. Иначе против хазарта са всички.

# 1 052
Дори съм убедена, че ако все пак този сезон направят победителя жена , ще има доста монтажи , скриване на издънки и психологически/социален "ореол" спрямо избраницата. Сигурна съм , че от продукцията са съветвали Ръждавичка да се "обере" , и да гради положителен образ , за да може публиката да преглътне "женскат победа". Това са си чисти мои предположения , съдейки от действията на продукцията

И защо изобщо продукцията е излъчила коментарите  които биха и' създали лош имидж и после са я посъветвали да ги обере, ако са искали да и създават лъскав уинърс едит?  Да не би на Мартин да му лъскаха образа?  Имали са предостатъчно време да  изрежат, презапишат всичко което би подразнило много хора, да я представят майка Тереза от влизането, ако това беше целта. Не казвам че никакъв тенденциозен монтаж не се прави, но основната цел на продукцията е да създава интриги, възбужда страсти, полемики за да се повишава гледаемостта и в това лоша реклама няма, а уви негативните действия и настроения са по правило много по-интригуващи, мотивиращи, зареждащи. Затова и топ новините по всички медии почти винаги са негативни . Дори предполагам че голяма част от сочните, парливи реплики на участниците се подхвърлят от продукцията. И колкото е по-скандален победителя за продукцията е по-добре, затова и си мисля че може и да са решили да направят най-накрая жена победител, Гневът на най-пасионарните зрители обикновено  стига до тържествена клетва във ФБ че никога повече няма да погледнат... и след няколко дни пак се заклеват.

# 1 053
  • София
Ваня ми беше любимка, но нека не се лъжем: тя нямаше абсолютно никакъв шанс да спечели сезона си. Можеше да стигне финала, но не й дадоха да стигне до там основно за да направят по-равностоен финала и да не е толкова явен избора на победител. Да, Паулина можеше при много щастливо стечение на обстоятелствата да спечели, но това щеше да бъде изключението което потвърждава правилото. А и тогава сезонът беше доста по-различен от следващите такива.
Инак, diavolo, дай поне един пример за такава "изключително подготвена жена - активен спортист на световно ниво.". Аз поне не се сещам за такава. Има една поговорка (която съм чул много отдавна но не помня от кого): "Там където свършва женственността, започва професионалния спорт".
Първо няма такава спортистка в най-активната си кариера да дойде и да рискува всичко заради някаква мижава награда (колкото е премията за бронзов медал на олимпиада) и второ колкото е добра една жена, тя няма шанс да издържи на този безкраен двумесечен маратон от битки, редуване на глад със вредна храна и всички други издевателства на които ще бъде подложена (освен ако не е някоя като Имане Хелиф Joy).
Повече няма смисъл да дъвчем темата. Не искам да разбивам илюзиите на една малка група хора, че жена има дори и 1% шанс да спечели, нека всеки да вярва и мисли в каквото смята за най-добре, моята прогноза си остава: докато съществува този формат Жена победител няма да видим (повтарям се: освен ако не направят един сезон със само жени, но дори и тогава не е сигурно JoyJoyJoy)

# 1 054
Това за Паулина е голям майтап наистина.
Иначе е вярно, че в този формат няма как жена да спечели честно. В началото нали всички искаха да се бият наравно с мъжете, кво стана Joy

# 1 055
  • София
Всички тези неща са ми ясни.
Още в темите за сезон 3, които се пускаха от Смайлито започнах да пиша, че е е редно да направят сезон с двама победители. Мъж и жена.
Но това не значи, че не може да стане. Няма как шансът да е нулев, след като имама две жени финалистки (едната се води полуфиналист, но само защото е единственият финал с двама човека).

# 1 056
Аз си мисля че Ръждавичка има голям шанс да е победител този сезон. Никога не съм била фен жена да е победител, но за мен тя е най силната жена в игрите досега. Много подготвена, много амбициозна и надъхана. Това го нямаха нито Ваня нито Паулина.
Искрено и желая успех, и дано продукцията я погледне с добро око.

# 1 057
 Да направят сезон с четири племена. Две с мъже, две с жени. Две по две да се състезават. Накрая двама победители - мъж и жена. За съспенс по време на сезона веднъж седмично да има и междуполова битка, четирите племена гласуват най-добрите да ги представляват. За победителите да има облаги. Или две битки, на спечелилите и на загубилите териториалните битки. 

# 1 058
ЗАЩО жена трябва да спечели? Жените не са равностойни на мъжете. Аман от този феминизъм, който е изключително глупав и вреден за нас,жените. За да спечели честно жена, трябва да има  отделно награда за мъж и жена и тогава ще е ок. Иначе е смехотворно. Само при нагласени и крайно женски битки, които ощетяват мъжете, има шанс. Но всички те са статични и неинтересни. Жените трябва да разберат, че не сме равни на мъжете. Нямаме тяхната физическа сила, издръжливост,психика дори, Генетично. Смешно ,жалко и вече извън нормалното е да се тикат жени. Да направят отделни награди и тогава ще победи жена. Направо ми писна от това _жена, та жена. Жени побеждават и има шанс във фермата. Да не бяха го спирали. Аман от политкоректност.

# 1 059
Гледала съм колумбийските сезони. Там много от жените им, да не кажа повечето, са някакъв късокраки набити добичета, които доста физическа сила вадят.

Нашите май по- ги избират да са хубавки Grinning

# 1 060
  • София
diavolo, веднага ще ти дам пример с оригинала. Когато правеха победители жени, сезоните приличаха като каст на нашите втори и трети (с дори крайности в един да вкарат де щото са намерили по-женствени мъже, в сравнение с които един Тянко е направо изваден от реклама на Marlboro JoyJoyJoy).
След това (2016-2018г SuperHumanos) смениха концепцията да го направят повече спортен (както са последните 3 наши сезона) и респективно въпреки наличието на жени спортисти от световна величина, финалът винаги е бил съставен от мъже (най-добрите жени стигат до 4,5,6 място и то само защото са ги оставили до там тъй като не са заплаха за никой от останалите). Нататък вече въведоха The Box, със съвсем различни правила (и включително двама победители: мъж и жена), но тях още не съм ги гледал и не мога да коментирам.
При всички случаи без огромна намеса на продукцията, жена не може да победи. Тук обаче влиза следващото разкритие: нашата продукция никога не е искала жена да спечели, ето затова смело твърдя че шансът за това е нулев.

# 1 061
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Откъде излизат тези имена Йоана като добър играч ( от нея освен висенето на колове нищо друго не сме видяли) и Мирослав (на Диаволо потенциален победител),след като Мирослав дори не го дават в кадър и ако имаме представа от уменията му,то това са на кастинг битката?
Второстепенни герои вместо такива,които наистина са показали качества,при това от ден първи..

Помогнете ми да намеря логика.🤔

# 1 062
  • София
И то още повече, че Мирослав реално си беше отпаднал на кастинг битката. Спаси се на косъм само защото арменчето запецна на последната мишена.

Общи условия

Активация на акаунт