💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 29 669
  • 693
  •   20
Отговори
# 585
  • На Изток от Рая
Оф, тоя мазник Тянко само чака някой да го спаси и точно той е плевел, мазни се на всички, разпростира си мазнотията и накрая ще ги залее  и ще си гледат звездите на плажа

# 586
Не харесах шопа отначало, сега не го харесвам още повече. Кога дойде, кога взе да се разпорежда. Ще ми се да изхвърчи скоро. Дано. Има злобно излъчване, какъв добряк им е в главата ,не знам.

# 587
Шопа играе играта, добър, лош, но играе играта. На мен ми е фаворит.
Ивайло, завалията, докато се усети за аспектите извън арената, то предаването ще свърши.

# 588
  • някъде другаде
Много трагично приема заминаването на блатото ветеринарката. Като е влезнала е знаела правилата.

# 589
Гизмо не я е усетила енергийно, смисъл ,ако беше Деси на номинация,щеше ли да я усети?
Женската коалиция е такава пръдня!

# 590
  • На Изток от Рая
Шопа и на мен ми е фаворит, не одобрявам решението му, но това е играта. Сигурно се надява още някой блатен да дойде, ама то цяло племе в коалиция, ще се изядат накрая.

# 591
Ох, Шопа на някакъв рецидивист ми прилича, изобщо не ми харесва като мъж. А пък тази Николета ми изглежда по-глупава и от Алекс.

# 592
  • В Града на Липите
Мъчно й е за Лъчо на Десита. Обаче нямаше нужда от такава драма. Такава е играта, като си влязал доброволно я играеш.

# 593
Краварката нямало да й говори, а направо да й разбие физиономията??? Егати злобното, селско парче. А онзи какво се гушка с нея.

# 594
  • София-Младост
Малко съм назад в гледането, за да елиминирам рекламите… на тези хора при номинации, защо им е толкова трудно да се изразяват? Един като каже, че гладува коалиционно?! и другите го повтарят до края.
Не ми харесва, че влязъл от блатото, трябва да изпраща човек там. Губи се смисъл, уж влизат с равен старт, а после и да правиш сметки и групи, файда няма.
Карина излезе…точно такава за каквато я помислих от началото.

# 595
Шопа се срина тотално за няколко минути. То неговото дори не е стратегия, това е някакво тщестлавие и нарцисизъм, иска да се огради с пионки, плужеци и блюдолизци като Тянко които сляпо да го следват и му се мазнят. Дано Деси, Николета и Миро скоро се усетят защото още са ми симпатични

# 596
  • София
На Ивайло много му съчувствам, само той и Георги стават в това племе, ама той е с 15 години по-възрастен. А и Георги нещо много ги заплете схемите...

И на ветката съчувствам, естествено да не ѝ е приятно да ходи на блатото, особено и с тези топли чувства към Лъчезар. Въобще тези разходки напред-назад... В пети сезон Радо и Цвети ли се въртяха няколко пъти?

Лапунов стъпи накриво, позволил си да нарежда на Ръждето. Той ще ѝ каже на нея!! Grinning

# 597
Ивайло ,нека се маха, тия ще си умрат безславно жълтите, направо вкъщи да си ходи, а тия двамцата направо на изолатор и Георги да му лбещае на Тянко ,че ще го пренесе като булка до финала.

# 598
Леле как ме дразни Георги....само мен ли?

# 599
Кояджикова според мъжът ми в лице приличала на крава и добре е преценила какво да учи 😀. Много обичам животните, дано да е добър лекар!

Шопа какво има на очите? Кривоглед е сякаш.. голям мъж, да оправи очи, уши..

Харесвам Доктора и Ивайло, но стискам палци за Калин.
Според мен най-хубава е Раждавичка, но много проклета, бееее…

Общи условия

Активация на акаунт