💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 37 946
  • 874
  •   37
Отговори
# 600
  • В Града на Липите
Леле как ме дразни Георги....само мен ли?
И мен Simple Smile Това е защото се чувстваме прецакани. Харесахме го първосигнално и сега ни разочарова.
Е, обещал човека да спаси Тянко, сега да си сърба попарата.

# 601
Аз се придържам към логиката на доктора. Научили сме нещо отвън и тук го прилагаме. Тънки сметки и хитряга на дребно е т.нар. Шоп. Точно такива плевели като него в обществото трябва да се изкореняват.

# 602
Защо Лапунчо иска да спасят Александра?

# 603
  • тук, на мястото си
Явно Георги има задача постепенно да изчисти  жълтите за да могат червените да ги превземат, но нещо тотално се обърка.
Сега на Пектинката ще и дадем медал, че е избрала себе си.

# 604
Тука залагам,че Пекин ще спечели и ще спаси себе си.

# 605
  • София

За да имат жълтите слаби играчи.

# 606
И аз мисля,че Шопа се надява Ивайло да отиде на блатото и Томи да се върне,съответно червените да превземат жълтите.

# 607
Симпатични момчета, пък някак всичките са ми кратунковци.

# 608
  • София
На мен ли ми се стори, или тонът на Ленорката на съвета на жълтите, беше една идея по-остричък от обикновено?

# 609
На мен ли ми се стори, или тонът на Ленорката на съвета на жълтите, беше една идея по-остричък от обикновено?
Като прочета за прахове за пране и омекотители и Ленори  и се сещам за Емили от конкуренцията Joy

# 610
Е, що само 50 гроша?
И тази битка като онази- с колчетата от вчера- вЕтър вее, те крепят кули... Скука!

# 611
Той нека Шопа си има стратегия, трябва в тази игра. Но нещата, които говори ... Плевел да изкоренява, племето е тип топ без Ивайло, това са глупости.  Да беше казал силен играч е, искам да го отстрелям, ок, супер.
Тази игра вероятно ще победи Ръждата. Ще видим

# 612
  • На Изток от Рая

За да имат жълтите слаби играчи.
За мен Тянко е много по-слаб от Александра, ама кой знае може и там да има любовни искри😀

# 613
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Жоро Шопа на терен аз продължавам да го харесвам, силен и комплексен играч е. Но, факт е, че той беше капитан, когато сложиха двете калинки на пъзела и те провалиха отбора, неговия отбор, който той ръководеше. Социалната игра първоначално му се получи и омая жълтите. Сега с тези номинации и абсолютно малоумните, нелепи и лишени от всякаква здрава логика доводи ме разочарова и вече си имам силно наум за него.
Аз съм за Ръждавейката, много кофти характер е, но иначе е машинка на терена и е голяма красавица.

# 614
Днес си направих сандвича на Чикагото със сирене и лимон и не знам как толкова години съм живял без такова нещо. Препоръчвам на всеки да го опита.

Еее може ли само тийзър, пощадете негледалите лакомници. Моля споделете тайната на този супер сандвич,  който препоръчвате,  плс Blush

Общи условия

Активация на акаунт