💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 45 898
  • 1 045
  •   38
Отговори
# 615
  • В Града на Липите
Георги нищо не разбира от земеделие. Оскуба зеленчука и обгрижва плевела Grinning

# 616
Защо не изравняват силите и за плавниците на Шопа няма по-широки греди.  Или да бяха сложили жилетки на момичетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • София

За мен Тянко е много по-слаб от Александра, ама кой знае може и там да има любовни искри😀

Е, мъже... Grinning

# 618
Много трагично приема заминаването на блатото ветеринарката. Като е влезнала е знаела правилата.

Точно. Всички влизат с нагласата, че са поне сигурни финалисти. И се впрягат и обиждат. Не го разбирам това. Би трябвало да влизат освободени, знаейки че по презумпция са на пангара.

# 619
Въх Пекин ми развали прогнозата Joy
Сравнително посредствено представяне досега предлага

# 620
Дръж Ръжде! Не позволявай нарциса да спаси плужека!

# 621
  • На Изток от Рая
Докторът какво се радва и той, то е ясно, че няма да върнат него, Ръждавичка си е win win, връща слаб при жълтите или контузен при зелените

# 622
Докторът има лична вендета с докторката, той си каза най-важното е тя да не спечели

# 623
  • В Града на Липите
Докторът какво се радва и той, то е ясно, че няма да върнат него,
Надява се да спаси Лъчо. С тая семпла коалиция, всеки му е важен.
Макар че и на Пекин коалицията не е китка Simple Smile

# 624
За тая игра сигурно гледат яко прогнозите на проф. Рачев коги най-яко ще духа!
Един път не я играха на безветрие!

# 625
Аз искам Шопа да спечели и Тянко да припне към него като филм тип "Казабланка". Все пак има "Сделка или не", ще е яко Ивайло да изтегли смяна и да го прати обратно на пангара 🤣🤣🤣

# 626
  • На Изток от Рая
Докторът какво се радва и той, то е ясно, че няма да върнат него,
Надява се да спаси Лъчо. С тая семпла коалиция, всеки му е важен.
Макар че и на Пекин коалицията не е китката Simple Smile
Важен, ама контузен. Ама то с тия смени и наказания, без крак и без ръка ще стигнеш до топ 10

# 627
Шопа не ме изненадва. Има си стратегия, човека, и умело си я следва. Само дето за нормален сезон това е блестяща стратегия, но с тези сандъчета - всичко отива на кино. Според мен трябваше да нападне на следващия съвет, а на този да изчислят гласовете предварително и да се даде случаен вот. За разлика от зелените този отбор е наясно с всички етапи, през които минават номинираните и с всички случайности.

# 628
  • софия
Уфф, аз пък от зелените харпии само Деската си харесвах. Верно, голяма дупка на арената, ама пак ми е симпатична. Grinning
Ама до тук беше, няма да мръдне от блатото. А и доктор  Лъчо с тая контузия - емииии, скоро ще се видят навън. Grinning
И дмамата са ми симпатични.

Браво на Ръждето Heart Eyes

И пров е Алекс - индивидуален играч е тя.

# 629
  • София
Съвсем бях забравила за аНулета на Ръждавичка. Че тя е непоклатима, както е и силна.

Тянко, завалията, пак ще разчита на сандъчетата на късмета.

Общи условия

Активация на акаунт