💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 46 373
  • 1 055
  •   42
Отговори
# 630
А сега ,ако Пектин изтегли смяна може ли пак да нахендри Лъчезар. Или си има своеобразен имунитет?

# 631
  • София
Май не можеше, нали Калин не прати Наталия.

# 632
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ръждето на терен е номер 1, много и се кефя, може да е конкуренция на всяка една жена от сезоните досега и да се опъне (и победи) дори доказали се играчи.
Ръждето и Манчев биха били готина двойка, много по-готина от Манчев и Коеджикова.

# 633
Ми да наредят Моника ,Тедито и Дино то само хендикепнати. Игрите на сакатите. Като е контузен да ходи да се лекува.

# 634
  • софия
Айде, доктор Лъчо стана Кларк Кент Joy

Неудобно му стана на момчето Joy

# 635
  • На Изток от Рая
Тянко трябваше да подпира с чело маратонките на Шопа за баланс. Не мога да го гледам направо.

# 636
Браво Ръждичке! Желязна си! Нарциса бой по манерката!
Предпочитах да спаси  Александра  (Ивайло нямаше логика) но пък показа благородство и емпатия. Дано да няма лоши последствия в племето

# 637
Злобина Карина И Пектина газ пикаят Joy

# 638
  • Варна
Ох, аман от тоя Лъчо

Тая Карина пък ще умре от страх от тая елиминация.
Доктора е толкова злобен🙁

# 639
  • На Изток от Рая
Лечителите са разучили за съвета, ще се правят ли на изненадани😀

# 640
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пекин малко самоконтрол бре жена, все пак си психиатър.
Лъчето как ги омайва жените не знам.

# 641
  • София
Ох, Алекс вкиснат, че Ръждето не се допитала до него кого да спасява. Печелила, все пак, заради помощта на племето, включая самия Алекс. Grin

# 642
  • В Града на Липите
Ръждавичка както ме дразнеше, взех да я харесвам доста Simple Smile На арената е машина, сече й пипето и най-важното има характер. Освен това не се вживява кой знае колко в коалициите. Като Момчил ми е малко.

# 643
Ох, този Алекс говори по същия лигав маниер като Кирил Петков. Не знам някакво поамериканчване ли е.

И както и да е, много е забавно как бащата на 6 (най-голямата му дъщеря доста по-голяма от Ръждавичка) реши да взима под прицел и злоба 23-годишно момиче.

Много е злобен и дребнав. Не завиждам на хората, които работят с него. Вече толкова е свикнал за всичко да е прав и да командори, че явно всички трябва да се съобразяват с неговото мнение.

# 644
Алекс мислеше, че ще е бащата на племето, и като не се получи, се случват тия изказвания

Общи условия

Активация на акаунт