💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 817
  • 1 010
  •   23
Отговори
# 180
Тази, която титуловат "програмист" от жълтите, защо все се крие на пъзелите? Все пак трябва да има някаква логическа мисъл, ако е наистина програмист. Не знам защо никой от жълтите амеби не я е притиснал с този въпрос.

# 181
  • София
Шопа няма мениджърски качества, къде кой да постави, къде да се наложи...той е един хамалин,  дай му да мъкне нещо и стига толкова.Добряк е, но това не работи в негова полза.

# 182
И аз като Ивайло не мога да схвана за каква степен на малоумие става въпрос при Тянко и Александра. И като си помисля, че такива кандидат инфлуенсърки и придружаващи безсмислия са със самочувствието на реализирани хора, герои на времето. Толкова е тъжно това! Добре поне, че са в сфера, която не докосва реални хора. Добре че има по-голям шанс, като отиде човек на лекар примерно, да срещне някой като д-р Петров, а не като Тянко... за шанс говоря, рискове винаги има. Няма такова празно и тъпо нещо като тези нови образувания в българския пейзаж! Другото, за което искам да пиша след днешния епизод, е черната неблагодарност. Ако не беше д-р Петров, зелените щяха да видят стопанство през крив макарон, но Иван е хваленият от Пекин и компания. Толкова мразя тъпите предателства, че се обривам от погнуса. С Ивайло същата работа - спечели им капитанската, спаси този Тянко /защо ли/ и сега се оказа груб и досаден, защото не може да приеме спокойно този абсурд, който го сполетя. Шопа взе да ми пада в очите, прекалено силен е, за да го играе конформист. Изобщо - няма ненаказано добро и случващото се е поредното доказателство. Усещам, че пак клоня към губещите. Един Калинчо ме крепи.

# 183
Едно предаване ли гледаме !? Върнете и чуйте шопа колко пъти в началото каза резиденцията. А Павел просто подсказа много грозно и това не сте усетили . Латинска фраза , перифразираме я в стил игри на волята. Първо наказание две минути - това сериозно ли , после им каза и фразата. Този сезон се подиграват с нас. Дори не изчакват състезателя да се върне , втурват се и Павел не прави забележка. Никакви правила , никакви в този сезон. Преди две години ми попадна чуждо предаване . Трасето дори не мога да Ви го опиша. Но , най-важното , че елиминацията  се наблюдава от всички играчи на  екрани , легнали на земята и гледат. Дали могат да си променят правилата като нашите , те на маймуни ни направиха. Търсят луди , тунинговани кифли и най - потресаващото е , че драгия български зрител това му се гледа - не равностойни битки , а сеири да гледат . И за фермата не сте прави . Иван и Андрей не искат подобни лиготии , не се съгласяват да си омаскарят предаването , затова го спряха. А, Фермата беше на първо място от третата и четвъртата възраст гледано. Баща ми се обаждаше от Стара Загора всяка вечер, защото на 88 години не случи на слухов апарат да му разяснявам епизода. Живея в Плевен.

# 184
И все пак е много по-добре. При трима номинирани е по-трудно да се правят стратегии и никой не може да е сигурен дали няма да отиде на елиминации.
Аз изписах цял ферма да обяснявам, как това не е така, но ОК, повтаряй мантрата на продукцията, по-трудно било.
Само да не ти се падне аз да съм срещу теб в коалиция от 4 човека, а ти да си в тази с трима: изобщо няма да е трудно да ви пратя и тримата на елиминация JoyJoyJoy
Разбира се после тази заменка на номиниран може да обърка нещата, но принципа е същия Joy
Ще ги изпратиш един път.Следващият път трябва да пращаш от твоята коалиция.А и на теория е едно, да видим на практика дали някой ще може да го приложи.И с тези кутии къде е гаранцията, че няма на някой да му се падне смяна и да отиде някой от твоята коалиция?

# 185
Влизам рязко с офтопик, но понеже много труд е вложен в създаването и поддържането на първото мнение в темата от Diavolo, добавям още една зодия - Георги Стойчев - Шопа е Скорпион.

Поздравления и на Soney за обзорите и анкетите.

# 186
Аз търсих зодия на Калин - не можах да намеря. Във ФБ не са го паздравявали за РД. Иначе в сините доста водолеи май са събрали Simple Smile

# 187
Павел ясно каза няколко пъти, че е пререфразирана сентенция, нещо, което много искат. Ама няма кой да го слуша. Особено тъпаците Алекс и Тянко... Отделно, че Павел им подсказа, че са неграмотни, иначе щяха да си стоят още на разбоИниците... въобще...

Е как?Много внимателно слушаха и написаха разделение.Нещо, което всички искат😜

# 188
Утре пак ще претрепят хората. Стана ми мъчно за Теодора, каза, че не може да ходи и беше толкова уплашена, че изплака, че иска мама (поне така чух). Горкото дете, защо е нужно да са чак такива нечовешки игрите, всяка година все повече травми…

# 189
Не може да са толкова тъпи. Тянко е сложен да актьорства и да паднат. Александра и тя ми е в графа актьорчета. Ивайло не може да се начуди как е възможно да не напишат резиденция 😁😁😁😁 Гледа в луната и недоумява къде е попаднал 😄😄😄 Павката още в началото направо им я каза думата. Просто си има актьори и следват сценария на продукцията кой да бие, кой да падне. Кой на плажа, кой при прасето Спас 😆😆😆😆

# 190
За мен много интересен сезон до сега. Не знам как, но никой не ме дразни. Всеки внася някакъв колорит в предаването. Направо не искам никой да си ходи. Като си спомня как исках да счупя телевизора заради Виолета от 5ти сезон, сега съм в хармония със себе си. Друг път чакаш да изгонят половината, че да става за гледане. За удоволствието допринася и това, че за пръв път имам фаворит. Хубаво е да има за кого да се радваш.

# 191
Тегава работа.. Аз запазвам в букитата сутринта на 3стр, вечерта - вече сте отишли на 47 страница Blush:

Но ОК, важното е, че вече съм част от общността Innocent

Няма много какво точно да кажа в момента, освен, че ръждичка е супер макца Heartpulse желая й да намери истинската любов.. Също, че Наталия е ПаЛяЧо, защото има наистина хора със свръх-емоция, но малко от тях НЕ се съобразяват с околните..
Сетих се и за продукцията сега.. Участник с.7, стигнал МНОГО напред, се кълнеше, че НЯМА НИЩО УРЕДЕНО.. Но аз смятам (анализирайки, нали) че абсолютно всичко е режисирано/уредено. Започвайки от нагласения пъзел (триж по-труден от останалите) та до "колелото на късмета", а именно - супер-мега-простотията, на съвета, ТИ да разчиташ чисто на късмет!! - Не на представяне, не на племенни отношения.., а на някакъв измислен от продукцията "късмет", който в крайна сметка МОЙ се окаже яката нагласивацинка... щото не изглежда никак трудно да бъде нагласено... йесте мучачос Simple Smile

Дерзаеме.. НО зрелищата продават, не Справедливостта Simple Smile И продукцията мн правилно е заложила на тренда, тренда, който никой НИ МОЙ да отрече MaskMaskMask

За ръждичка, дали споменах нещо.. Two Hearts Simple Smile

# 192
Браво на Ръждето! Взе властта, строи ги, постави ги на точните позиции, пое риска с взривоопасните пъзелисти, сгълча отбора за липса на емпатия с мусаката но удържа резиденцията. Павката може и да се чуди защо миньорът не копае ама и там вероятно съображенията и изборът и' бяха правилни, каква двойка багери формираха с Калин, дори постопиха преднината на доста по-мощните жълти (не че имаше значение с тези пъзелисти но кой да знае). Може и да се получи най-красивата power couple Two Hearts

# 193
Не знам как, но никой не ме дразни.

А мен всички ме дразнят Joy чак ми е трудно да гледам на моменти... Ръждавичка ми допада, Дино - малко глуповат, но добряк, Траян и Сапунджиева - стабилни за сега, но не ги дават много, за да се изложат... Другите са ми като фрийк шоу, начело с Наталия, Тянко, Чикаго, Алекс (и двамата), Коеджикова, Пекин... искам да се отсее плявата по-скоро.

# 194
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Утре пак ще претрепят хората. Стана ми мъчно за Теодора, каза, че не може да ходи и беше толкова уплашена, че изплака, че иска мама (поне така чух). Горкото дете, защо е нужно да са чак такива нечовешки игрите, всяка година все повече травми…

Нямам никакви симпатии и толерантност към "горкото дете". След грозното отношение към Наталия на елиминацията и злобните погледи и въртене на очи,когато някой каже нещо,което не й хареса..(днес например не спря с погледите към Ивайло) няма никога да застана на нейна страна.За каквото и да е било.
Да си ходи утре при мама и да се научи на възпитание и обноски!

Аграрката с право си е харесала Др Манчев. От мъжете този сезон само той и Калин са ми визуално симпатични. Евентуално Траян.

Днес на пъзела на Тянко и Александра съм се смяла с глас.
То не беше разбоиници,то не беше мачение, то не бяха "разбоиниците делят... " ,после разделенията без да се коригира думата,защото тя така видяла/преписала..
Александра дали може да си напише името без правописна грешка? Другия поне намери една мозъчна клетка,заровена някъде в пясъка,че се сети как се пишат правилно думите..

Общи условия

Активация на акаунт