💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 16 143
  • 396
  •   41
Отговори
# 360
  • София
Много лошо впечатление ми прави подредбата на съоръженията на арената от днешния епизод (тази в с. Езерец).
Няколко съоръжения са подредени едно до друго по ширина, а не прогресивно по дължина. Минаваш едно препятствие и после трябва се връщаш назад за да започнеш следващото (и така три пъти). В същото време близо половината от дължината на пистата стои неизползвана и обрасла с треви и тръни. Разбира се "магията на монтажа" малко замаскира нещата, но пак си личи колко ги е мързяло да поразчистят малко наоколо.

# 361
Много контузени има, как ще продължат при това положение. Явно с нови хора или блатни. Битките са много натоварващи и много дълги, и най-коравите останаха без сили.

# 362
  • В Града на Липите
Много контузени има, как ще продължат при това положение. Явно с нови хора или блатни. Битките са много натоварващи и много дълги, и най-коравите останаха без сили.
Да връщат пъзелите и докато се възстановят да им дават по два. Един в началото и един в края. По средата нещо за разгряване.

# 363
Да дадат тоя пъзел на Тянко и Сашка

# 364
Догодина предлагам да няма блатни, а Наталия. Бас ловя, че и на “топа на топа” да са,  ще има такива, които ще молят да бъдат номинирани. 😀

Чикагото ми прилича на вълка от “Ну, погоди”, затова винаги като то видя, ми става смешно.

Да сложат с Наталия и онзи с “Добро утро, успешни млади хора” - ще питат за блатото 😆

# 365
  • София
''Гениално''
Махат пъзелите. Само сила и чест ще има вече!
Зор скъпите им жълти да се спасят от съвет. Grinning
Не вярвам да изкара твърде дълго тази ''гениална'' мисъл. Явно много искат да има зелен съвет и да има сеир на него. То и аз исках лечителски съвет, но не по този начин. Но както и да е. Не вярвам да се стигне до скандали и селяния. И в епизода снощи се видя, като бяха седнали на масата в стопанството, че са улегнали и интелигентни хора и дори някои да не се понасят махленски изпълнения няма да има.

Прекалено много контузени а сме още в началото на сезона. Такава сеч не помня да е имало.
Д-р Манчев според мен няма как да продължи. Теодора също. Моника ми е на кантар. Не знам. Жалко. Дано всичко с тези хора да е наред сега и да нямат трайни усложнения. Дино май си е сецнал кръста. Ако е само това, до два дена ще му мине, но чувството е отвратително. Човек едва се навежда и ходи като робот. Прищипан нерв отпуска ама бавно.

Кой идиот реши да се мъкнат тези 75 кила? А и чувалите са неудобни за носене. Ако има дънер, той поне си има хват. Тук просто няма как. Най-добрия начин е на ръце и право напред. И почти сигурен начин да си прецакаш кръста.
И не може 100 кила мъж да мъкне 75 кг. и 60 килограмов мъж същото. Не случайно по-умни хора от тях отдавна са измислили категориите.
Най-правилно нещо е всеки да носи тежест процент от личното си тегло, както беше във Фермата.

Шопа им потроши инвентара. Тоз човек не си знае силата, хахаха. Първо им строши Зигзаг тръбата, а сега и катапулта. Grinning

Да отбележа, че Д-р Пекин и Шопа минаха трасето два пъти.

Калин ми хареса най-много как мина трасето. Чикагото също. Шопа и Ръждавичка също. Абе доста хора минаха добре в интерес на истината. Имаше и бавни, но не много. Най-бавна беше Д-р Коеджикова. Тянко никога нямаше да мине това трасе. Та чак герой не знам откъде го измислиха. Шопа повали три от колоните. Тянко другите две. Но Тянко добре сваляше единичните кубчета. Но никакъв реванш не е това. Даже ги прецака, защото на съвет той и ергенката от Родос щяха да са номинирани и евентуално един да е аут. А сега племето ще продължи да ги мъкне със себе си.

Днес ще е доста интересно. Тази игра с директните сблъсъци ми е една от любимите.
На блатото са дали женска игра, така че залагам на Йоана. Тя е балерина и ще съм в ШОК ако не я спечели. Стискам и палци.
Въпросът е къде ще отиде Йоанка (ако спечели разбира се). При лечителите или при завоевателите? И в двете племена има тежко ранени (Моника, Д-р Манчев и Теодора).

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 03:48 от Diavolo

# 366
Не успях да гледам снощи, но разбирам, че няма пъзели и.....Алекси трябва да е на терен. Човекът от зор ще си пукне главата.
И най-накрая зелен съвет.
Жалко за контузените. Продукцията не си взима уроци.

# 367
Дяволо, тя и Теодора е с прищипан нерв най-вероятно. Ще я закрепят с инжекции. Обаче дали ще мине толкова бързо и какви ще са последствията в дългосрочен план да играе така...
Моника няма шанс да продължи. Зъболекаря и той според мен няма смисъл да си рискува ръката, която му носи хляба.

# 368
Да оценим този белязан с много  травми епизод:

епизод 15

Ако не става с клик на картинката, явно с ръчно копи-пейст в нов таб/прозорец става (линка най-отдолу).

ето го линка за ръчно копиране, ако кликът продължава да не работи.

https://www.surveymonkey.com/r/XC2DMZK

# 369
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много се надявам Теодора да е аут от играта. 18-годишна дри*** 
Да ходи да се звери на наборките й.

Според мен аут са също така Моника, утрепа се наистина. Лъчо също не виждам как ще продължи.Дино пък кръст го боли.
Въобще при зелените само куци и сакати Smiley
Утре аграрката ще е едната номинирана,но не разбрах,за да се нарече "толкова съм куха", или Лъчо я е "предал" или Пекин.

# 370
  • някъде другаде
Пропуснах няколко дни предаването , но като чета разбирам , какво е станало. Жалко , че има толкова контузени.

# 371
Не смятам че това ми определя интелиг... как да го кажа...

https://jmp.sh/Ck8hSJl7

този клип е с 10-пъти по-малък размер от разрешеният за снимки и анимирани гифове във форума. Въпреки това е невъзможно да се качи във форума въпреки, че два пъти им писах че е лесно да се направи. Явно няма кой.
Форматът на клипа се поддържа от всички съвременни браузъри което означава че форумният софтуер няма нужда от абсолютно никакви добавки. Само и единствено да се разреши хостване на .webm файлове.

# 372
Махнаха ги нарочно, за да уязвят и изложат още повече Алекс и Тянко. Както и малко да разбъркат кошера на зелените, че още не са били на съвет.
Изабщо не е от добро сърце Laughing

Мнооого тъпо решение с пъзелите. Един тест за интелигентност имаха и поддържаха интригата до края - и двете ги унижожиха с един удар. Имало двойки по математика? Няма проблем -махаме математиката

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 09:29 от ddarri

# 373
На така нареченото им 'най-гледано риалити в България' и най-велико и т.н. сериозно му куца регламента, за да се контузват тежко 1/4 или повече от участниците, и то в началото все още, и то спортисти една не малка част. Обаче един спортист гладен не тренира и не се състезава. А тук много обичат да ги карат да гладуват, да отслабват, да не се къпят и да не си мият зъбите.
Няма да им спадне рейтинга, ако им сложат и едно бунгало с баня на третата дестинация и им дават малки дажби ориз, хляб и картофи. А тъпото блато изцяло да отпадне. Говорим за минимални хигиенни условия, за да не се разболяват и да могат да им изнасят игрите. И другото - за обезопасяването - има напредък в тази посока определено, но има и какво да се желае.

# 374
  • Be realistic - plan for a miracle.
Няма да стане това никога - масово номинации и скандали стават заради изнемощялост, глад и дори мозъчна мъгла ако щеш. Хората се озлобяват, да не говорим, че започват да действат нелогично и не като себе си в много от случаите.
Относно контузиите, никога не съм разбирала желанието да получиш травма за цял живот (да, цял) заради това да си известен - понеже 99% са за това там, дори тия над 40. Аз на 21 паднах по стълби и си натъртих опашката. След два месеца за жалост пак паднах и ударих същото място докато карах сноуборд. Та тази травма и до днес, над 15 години по-късно ми създава проблеми, включително изтръпвания в краката, тазобедрените стави и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт