💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 16 915
  • 406
  •   45
Отговори
# 255
Тутманик JoyJoy

# 256
Изобщо не съдя ветеринарката, човещина е ,има си кръш . Не знам защо се смята,че жените над 30 са взели-дали и могат да си падат само по 50годишни. Всъщност знам -предразсъдъци ,много ги има тука .

# 257
Една разбоИница, бореща се за разделение 🤩

# 258
Догодина предлагам да няма блатни, а Наталия. Бас ловя, че и на “топа на топа” да са,  ще има такива, които ще молят да бъдат номинирани. 😀

Чикагото ми прилича на вълка от “Ну, погоди”, затова винаги като то видя, ми става смешно.

# 259
Влюбване то на ветеринарката, да не ѝ изиграе лоша шега само. Тя си е влюбена, ама той не е и може да я използва.
Ако има син съвет, първия номиниран ще е пак Алекс, Ръждата му е дигнала мерника.

# 260
Ей, големи психиатри имало тук, веднага ще ти сложат диагноза отклоняваш ли се от техните стандарти 😏

Ами да отиват на блатото щом им е толкоз зле с Наталия в резиденцията .
Как удобно се забравя кой реши пъзела- тази, която изкарвате, че ментално я няма никаква.

За мен тя сама си се наигра след като Преигра. Вярвам, че в истинския живот не е точно такава. Вярвам го защото в реалността ги няма предпоставките, които са факт в игрите. Вярвам също, че тя самата въобще не е предполагала, нито е мислила за тези неща. То, просто й се случи!

В реалността, като уважавана в професията си навярно никога не е била обиждана така. Навярно и никога не е била критикувана така.. Със сигурност не е и била игнорирана толкова. Още повече когато влиза сред млади хора, влиза със самочувствие и с претенции за големия житейски опит. Влиза и с претенциите за успешна кариера и изобщо с нагласата, че може да бъде и пример.

Горката, никога не е предполагала, че ще я направят на спанак тези пишлигари. В началото се опита да бъде по-цветна и интересна, за да спечели това което явно действително има навън, но самото Преиграване й коства тази бомба в която се превърна.

Това са предпоставките, които може би й изиграха най-лошата шега в живота. Всяка бомба, за да гръмне и трябва детонатор. Детонаторът в случая се оказаха съотборниците й, изобщо самата обстановка, камерите, другите участници, наблюдателите дори.. Вместо да й се кефят, те я игнорираха, подиграха, обиждаха..
Еми, тя просто ИЗГЪРМЕ ахаха И понеже излагацията вече е факт, тя предпочете да играе „аз съм си такава” – има логика, а и не е глупава.

Но в този смисъл и вече факт, според мен по-натам ще се поуспокои, ще разбере, че все пак никой не умрял още, че всичко най-лошо вече е преминало и най-вероятно ще завърже задруга, и то не само един-двама, ами и с повечето участници.

Интересно ми е дали ще се окажа прав, но най-малкото нямам чак толкова лоши чувства, защото както споменах – вярвам, че отвън е съвсем различна.

Пу.. да не ме опровргае.. тоя кумумицин вреден  Sweat SmileSweat SmileSweat Smile ахахаха
В крайна сметка не я слуша главата. То и няма артист, който да го слуша де..
Но може да се окаже добра жена, а не неистово дразнещото кречетало, каквато е в момента. Мен, поне в този си вид яко ме дразни и дори не й гледам битките.

# 261
При ветеринарката не е проблема възрастта, а това как изглежда. Манчев е девятка, а тя... мъжете да кажат... аз като жена я намирам за крайно непривлекателна. Просто не са в една категория, даже и в близки. Манчев в реала (че и там) би се огледал в кифлите 100%

# 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Манчев (според Инстаграм) има дългогодишна връзка с жена. Аз мисля,че тези неща за личния им живот са обсъждани. По цял ден да лежиш на плажа,все някой ще заговори за личен живот, семейни отношения..И според мен всички там се знаят,колко деца имат,кои са женени/сингъли, къде работят,къде живеят.. ей така,общи приказки от реала. Та, не я разбирам Коеджикова с какъв акъл има симпатии към мъж в дългогодишна връзка, пред камери, пред чужди хора..
Иначе да, Лъчо е голяма симпатяга и за мен е привлекателен мъж.Но това не е достатъчно.

# 263
Е, с какъв акъл ,то за тия неща акъл не се иска 😜

# 264
Жал ми стана за Иван. На нищо го правят

# 265
Миналата седмица жените го мачкаха, тази седмица - мъжете Grin

# 266
А,казаха му го на Алекс.
Сашка е интелигентна, да знаете
Аааа чудесно,че махат за малко пъзелите
Да го видим сега Алексчо.Трябва да минава трасето.Да го видим не може ли наистина или се е скътавал  хитро

# 267
Добре, че не наказват Алекс, добре. 😂😂😂

# 268
Пхахха, махнаха пъзелите Grinning

Сега очакваме трима човека да са чао, знаем кои са 😄

# 269
Перчемът на Калин е опитомен

Общи условия

Активация на акаунт