💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 60 022
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 240
Гледам вчерашния епизод и съм в шок от доктор Дулитъл 😲 Съжалявам, но дори зъболекарят да нямаше приятелка, какъв шанс има тя? Дори да има перде и на двете очи и да не вижда, че изглежда като леля му до него? Като си отвори устата и от там се излее бруталният диалект, направо 42 градуса температурен гърч получавам. И никой мъж не обича лепкави жени подлоги.
Голяма жена за смях става.
То че агнешкото си е свежо и вкусно си е така, но не е за всеки.

# 241
Имам една Наталия на работа. Виждам я веднъж седмично за по няколко часа. Да живее хоум офиса! Това не се трае, бе хора. То бива да си позитивен и да си запазил детското в себе си, но си има една граница и Наталия я е прекрачила отдавна. Никой не казва, че Наталия е слаба на терен или глупава. Просто не е на център психически. Отделно тя колкото и да се усмихва и да вика, че не й пука, баш й пука. Забелязала съм я, че помни кой какво кога е казал за нея в негативен аспект и само намила. Доста е злопаметна и злобна даже, колкото и да се опитва да се прави на хрисимо ангелче, жената, дето просто си пее, защото е хипер-мега позитивна.. само, дето не е... нарочно ги дразни.

# 242
На много хора и ситуации съм се изнервяла , но не съм си позволявала да ги нарчам животно, кукумицин и прочие. Ако подобни ругатни са характерни за дадено семейство и възпитание за мен са неприемливи. Грозен пример се дава и на подрастващите , които вярват , че подобни отношения са оправдани до някъде , поради незрялост в училище. Но за възрастни хора , с претенции е под всякаква критика

# 243
  • тук и там
Най-забавната част от ИВ, точно как Наталия дразни Алекс и той и се вързва.Смятам,че е находка за продукцията,и мен и доста други  хора забавлява.Виждам,че  и тук доста хора дразни..Ами,не може да и се отрече че въздейства и на околните и на зрителите,по един или друг начин.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 18:09 от Кайсия

# 244
Абе те и гениите са били гении, но за сметка на околните им, да им търпят настроенията, и отклоненията. Налучкала една дума, чудесно. Кой пък и отрича способностите на терен, напротив. За мен това не е роля, баш си е тя. Само мога да съчувствам на околните и.. Злобна, токсична жена прикрита под уж различност и добротА. То и То на Ст. Кинг е с клоунска маска, нали..

Ивайло го харесвам като спортист и човек и много ме е яд, че се падна в такъв отбор. Вярно, прекали с намилането, но цената, която платиха, за да “мислят”двамата “капацитети” не беше малка- трасето беше доста тежко. Трудно се прощава такава издънка ако си по- спортсменски настроен. Също беше прав и за мирогледа на по- младите.. някак си са по- лежерни, дисциплина не знаят какво е, а усетят ли я — пълен отпор. За съжаление ще трябва да им се нагажда, иначе ще им е треска в очите.
Ветеринарката се излага жестоко 😁
Александра ми е симпатична все още.
За сега съм фен на Ивайло и Деси ли беше жената с плочките.. а и на стюардесата.

# 245
Наталия ми е неприятна, но не мога да отрека, че тя им реши пъзела. И думата "Резиденцията" позна и за "обича смелите" се сети тя. Заслугата на Алекс беше, че бързо захапа нейните хрумки и ги нареди. Иначе Наталия е със самочувствието там, че другите не са й на нивото /на възпитанието, на културата/. Вероятно е права, но пък и хората не са еднакви - има възпитани и невъзпитани, културни и некултурни. Отишла е на място, където хората не са като тези от нейния "балон" и трябва да се адаптира.

Не съм съгласна, че Гошо хубавеца от жълтите не е лидер и че е чак такъв добряк. Мисля си, че владее изцяло племето си и че просто тактиката му е такава - да не влиза остро. Не вярвам да поиска нещо от тях и то да не се случи.

# 246
Най-забавната част от ИВ, точно как Наталия дразни Алекс и той и се вързва.Смятам,че е находка за продукцията,и мен и доста други  хора забавлява.Виждам,че тук и доста хора дразни..Ами,не може да и се отрече че въздейства и на околните и на зрителите,по един или друг начин.

Абсолютно +1
Тия всичките там да не са на санаториум?!
Отишли са назобани и натренирани да се борят да спечелят 100 000лева!

Ние зрителите искаме зрелище! Няма за какво да седя вечер пред ТВ и да гледам едни хора в цветни ластични екипи , как седят и си хортуват сладко , сладко. Като отидат на съвет и да почнат ние много се обичаме никой не искаме да номинираме ..

Аз да ви кажа честно най- силно ме дразнят 2 персони тоя нарцистичен Алекс - дето е кръстил всичките си деца на него и най-вече как на капитанската битка седя като Плужек и не се качи на стената..в шок съм, какво прави той там. Убедена съм , че ще мине между капките доста напред в игрите.

Другия Ну Погоди персонаж- оня Тутманик - нали така казват на мъжка кифла?! Субтитри му липсват, вместо да си прави сто+ неуспешни интервенции, да беше се поограмотил малко и на логопед да ходи. В игрите също не съм го видяла много да се изявява.

Пред тия двамата Наталия е просто едно ляляло, вкарано точно с тази цел - да ги провокира. Ако някой се опита да говори на нормални теми с нея определено ще може да води разговор.

# 247
  • тук и там
На мен Койджикова ми прилича малко на Дженифър Лоурънс по очите и формата на лицето,та дори и по косата (тип,не цвят).
Д-р Манчев ако и оправи зъбите,ще стане дори хубава според мен.Но този зверски диалект не знам как ще го оправи..

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 17:46 от Кайсия

# 248
Всички, които толкова се радвате на Наталия, представяте ли си да сте в прекрасната ѝ непринудена и жизнерадостна компания 48 часа? Един уикенд време. Не поредни седмици наред. Ако да, интересно ми е дали след това няма да имате нужда от консултация при Пекин.  
Оуииии!

# 249
Е, нали са в Игри на волята! Нека покажат воля.

# 250
  • тук и там
Жената е артист и това се иска от нея,да бъде запомняща се,да предизвиква реакции и емоции.Нищо не си представям,гледам и се забавлявам,не ми е неприятна.Аз,честно казано по-трудно бих изкарала  няколко часа с  Чикагото например в реалният живот,от колкото с Наталия.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 20:05 от Кайсия

# 251
Нещо е объркала сцените Наталия. И работното време. 😀

Е, нали са в Игри на волята! Нека покажат воля.

🤣🤣🤣

# 252
Нали в момента върви мантрата, че 40 е новото 20, та Наталия може да си се мисли за тийн, току що излязъл от пубертета. Като прибавим и професионалното изкривяване, ето го резултатът. Ужас безкрай за всички около нея. За нас, сеир на мах, разбира се  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
  • тук и там
Не е само тя  ..То и двете кифла са объркали формата,за Ергена са,ама ги гледаме в ИВ.Тянко пък е за ББ..Тя поне си минава трасето.

# 254
За пръв път седнах да напиша нещо и нямам желание. Най- вече защо да влагам емоции в хора, които всеки момент ще бъдат подменени. Само не съдете ветеринарката. Нека си е влюбена!

Общи условия

Активация на акаунт