💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 29 785
  • 694
  •   26
Отговори
# 225
В момента всяка дестинация си има недостатък : резиденцията - "веселата" Наталия, стопанството - малкото храна, брега - липсата на всичко, освен на пясък и паяци Joy Joy Joy

# 226
Та, в игри на КЪСМЕТА – не всичко е различно (Ралица все още е турбо надменна), но определено има съществени разлики, които за съжаление и именно ТЕ – могат да отнемат всяка ВОЛЯ и желание за победа, дори и за участие. Да видим в следващия сезон (ако има такъв) последствията от което..

За това Официално отнемаме думичката ВОЛЯ от името на риалитито и заменяме с КЪСМЕТА Smile

А може би има наистина нов пират сред сценаристите и изглежда е прекалил с филмчетата на Джонката, като сега се сещам и за една известна пиратска песен.. сандъци, сандъци.. ахаха

В Игри на Късмета свръх думичката ВОЛЯ вече е принизена само до способността да държиш на глад, както и разбира се – на бой от продукцията Mask Бъдещите участници не биват да се притесняват от липсата на ВОЛЯ. Достатъчни са баници, хитрост, подлост, непукизъм и естествено да могат да изквичат силно ООЙЙЙ Да се притесняват единствено от липсата на КЪСМЕТ.. сандъци..сандъци.. Щом Лъчо – късмета (един дебелак от разсадника, който е хващал 27 четворки от тотото) е отишъл на кастинг.. сметайте в сезон 8 (ако има..) в какъв филм ще ни вкарат.

Никога не бих легнал под скалпела на Петров. Прекалено е нарцисирал, а и спортната злоба явно си е най-обикновена злобичка, което не му позволява да преглъща лесно загубите и създава чувства за отмъстителност. Определено предпочитам да легна при Пекин (както е тръгнало ахахах). Тя е корава, по-разсъждаваща, много по-широко скроена, и ще играе на финал.

Калин е топ номинацията за финалист. Най-комплексният, най-мислещият, най-издържливият. Но да не забравяме за… „сандъци..сандъци”

Шопа е звяр, с добро сърце, умен, пресметлив, НО не е интригант, което може да му попречи да отиде много напред и според мен от продукцията ще се постараят да му уредят някоя несъвместима с качествата му битка. А може и просто да го капичнат на Сандъците Laughing

Да не ги урочасвам за сега участниците, но от сега си мисля за финалисти - Пекин и Калин

Наталия е една противна жена, която няма характер и способност да уважава личното пространство дори на близките й.. Тя е отишла изцяло за лично удовлетворение. Безсрамно и несдържано отприщва всичката емоция натрупана в професията си, което до момента не е могла да изкаже и е сдържала професионално в себе си.. ОЙЙЙ Жалко, че го направи публично.

За ръждичка или хубаво или по-натам.. Heartbeat

Деси е най-коравата като физика от всички участнички влизали през сезоните до сега. Обаче не е много „лигава” общителна. Слаб интригант е. Прекалено изпълнителна. Според мен, ще я нагласят в най-скоро време..

Този, който отиде на блатото (забравих името) е супер пич, с добро сърце, широко скроен. Мисля, че и той ще падне геройски (макар да е исполин физически), защото изглежда и той не разполага с необходимите за оцеляване качества, да не споменавам ПАК (нали) съществена разлика в сезон 7, а именно, че и де-факто и де-юре Волята е заменена със .. „сандъци, сандъци..”

Жалко, че жертваха червените. Кой смята, че не бяха яко нагласени, изглежда и умишлено??

# 227
Подстриган е Калин 👌🙂
Да си му върнат бретона,веднага
Интересно сега Сашка от къде ще си гепи коричка хляб

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 14:33 от djoleva

# 228
Ей, големи психиатри имало тук, веднага ще ти сложат диагноза отклоняваш ли се от техните стандарти 😏

Ами да отиват на блатото щом им е толкоз зле с Наталия в резиденцията .
Как удобно се забравя кой реши пъзела- тази, която изкарвате, че ментално я няма никаква.

# 229
От зеленото племе чудеса на арената не очаквам. Там обаче ми е интересна стратегията и ритниците под кръста ,които си разменят двете групировки. При това без селските обиди и етикети , като при сините. Остро , манипулативно и културно. За първи път , женска коалиция влиза директно с рогата и използва мъжка тактика - да срине психически опонент (както Раду предния сезон, но той използваше грозни обиди и унижаваше достойнството. Същото правят Алекс и Айнщана -миньор.).При това ,жените не удариха директно по царя , а му бутнаха офицера. Петров обаче е твърде себичен и с голямо его. Сам си вкара автогол , като вместо да защитава и брани собственият си съюзник, запя и той в хора и Иван не усети подкрепа.
За съжаление , три жени е равно на чета с предател  , и не вярвам да успее коалицията. За ветеринарката , какво да кажа. Вероятно за първи път и пада такъв хубавец като Манчев и женичката падна в капана. Иначе , заради отношението към животните , не мога да я сложа в графа отрицателни персонажи и дори ми е симпатична

# 230
Наталия на всяка битка ле ще пее песента на Павката, Венци Венц и Криско

# 231
Факт е че има нещо не много читаво в Наталия.Очевидно е че са я взели в предаването именно заради това ,а не заради голямата и сила на терен.😁Фродо и ко гледат сеир да има .А аз си признавам ,че макс ден бих я издържала.По телевизията ме напряга какво остава с нея да живея.Хейта е в повече ,ама всичко си има граница.Да не забравяме, че и те са хора живи при това и с нерви😂

# 232
Аз се възхищавам на Наталия как приема подигравките и токсичната среда - с усмивка, ирония, дразни ги без да ги напада и обижда, не си го слага на сърце. Освен това жената си знае, че е за д-р Пекин. Александър и той е за там, но шанс да си признае, няма. И не е само той. Със сигурност е дразнещо поведението на Наталия и труно за издържане, но Чикагото я нарече 'животно'. Другите я обидиха 100 пъти, че е психично болна, симулантка, слабо звено. Гордиенко тази елиминация толкова я извади от релси, че сега злобее срещу Калин и много я е страх да не я пратят пак. Алекс и той се беше гипсирал и добре, че изтегли спасението. Жената, куку или не, отиде и се справи доста добре, че и оцеля.

# 233
Хейта си е хейт, няма оправдание. Има различни хора , човек трябва да намира начин да общува с тях  или поне да съжителства в една работна среда , щом не са агресивни и престъпници, както е в случая. Никой не ги кара да се женят за Наталия. А и тя не е безполезна както се вижда .

# 234
В работна среда търпиш някой 8 до 12 часа, а те нея 24. Или пък ако е 24 часа смяната, после 2 дена си почиваш от него, а те я търпят 24/7. Никой не ѝ отрича качествата на Наталия на арената. Да, тя се сети да пробва “обича”, а Алекс се сети коя е сентенцията и донаписа “смелите”. Нека в стремежа си да я защитим, да не я изкарваме светица и да не отчитаме заслугите на другите. Някой да ми пее по цял ден, няма да издържа и аз, а съм доста широко скроен човек и не е като да не приемам различните. Тя целенасочено ги дразни и подклажда негативните им настроения към нея. Това не го разбирам аз.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 16:30 от Морско_момиче

# 235
Нищо целенасочено не прави ,такава си е жената . И такава им е  работата в случая ,денонощна , да са се тренирали освен физически и психически ,7 сезон е все пак. И всичките са драпали да влизат там .
Никой не я изкарва светица, но не е и по-черна от дявола .

# 236
Не гледам много внимателно, но тя не почна ли целенасочено да ги дразни, след като те почнаха да агресират срещу нея? Мисля, че в началото пак си се държеше леко шантаво, но не нарочно, което обаче пак ги дразнеше. Далеч по-скандална беше Катя от сезон 2, която беше агресивна, обиждаше, не спираше да говори, но някак си стана любимка на публиката, защото имаше акъл в главата. То тогава цялото им племе беше скандално. А друг риалити участник, който не понасях и не бих издържала беше Йори от Сървайвър. Леле - агресия и цветист, просташки език от жена, просто не понасям!

# 237
Защо смятате, че някой изкарва Наталия "по-черна от дявола"? Няма такова нещо. Никой не я обвинява, че е uби€ц или нещо друго криминално. Тя е психологически тормозчия. Забавна е на екран, защото не ни се налага да я търпим извън тези 2 часа на екран. Но, истината е, че дори и тези 2 часа демонстрира абсолютно незачитане на усещанията на околните. Пак казвам - физически е ок, но ментално има нужда от помощ.
Очеизвадно е далеч от социално поносим типаж.
И, да - Алекс е същия паразит, ама поне не налага околните да му слушат пеенето.
И двамата са мрънкячи по различен начин.

# 238
  • София
Аз искам Наталия и д-р Пекин в едно племе. Ще е интересно да се гледа.

# 239
Много смешно бяха монтирали кадрите и музиката - Наталия пее и си прави нейните маймунджилъци, Гордито клати глава като индийска булка и едва се сдържа да не изплюе храната. 😂😂

Уцелили са в десетката с нея от продукцията, аз продължавам да съм на мнение, че всичко това е една голяма роля. Че Наталия е странна птица, е ясно, ама пък чак толкова хахава да е, направо не мога да го повярвам.
Иначе ми харесва как тънко ги елинизира и затапва Чикагото и Сашо, а те предимно се излагат.

Когато говори Чикагото имам нужда от субтитри, а на някои неща и превод 😂

И отново за жълтите - и аз не съжалявам Но и А, сами се насадиха там и съм съгласна с всичко написано преди мен, че Т е и нагъл, бях забравила, че се перчеше на Иво, че ще го сгъне, едва ли не, на арената 😂 и най-лошото е, че си вярва. Обаче не пада по гръб, веднага да набеди другарчето, за да излезе по-малко виновен.

Хубаво че го каза Ивайло, че и той е там, за да мисли и реди, какво значение има какво е казала А, като видимо не стигат до никакво смислено изречение?

Абе, тъпо ми стана за другите хора в племето, защото са добри, нахъсани, борбени и заслужаваха поне стопанство.

И какво като са на Резиденция, щом докато се хранят е нужно да слушат песнопейките на Натито 🫣Присяда и вчера на Гордиенко, едвам я трае и едва преглъща..Ами мерси, ако бях аз или ще дебна, докато Натито не е там да хапна или обявявам гладна стачка в Резиденцията 😂 То да ти се отще...То бива никаква съобразителност, ама това е извън граница.  Никой не и е длъжен да и търпи отклоненията, ама откъде усет у тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт