💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 25 188
  • 556
  •   40
Отговори
# 405
  • София
Защо ни отнеха смеха в предаването, как така ще махат пъзелите заради двама тъпаци? Не е като да е за първи път някой да не може да се справи и да висят с часове на пъзела. Даже миналата година имаше подобен случай. Не помня кои бяха, но бяха от синия отбор /на Павката/.
Така че не е никакъв прецедент, напротив - по-скоро е норма това в ИВ да не могат да се справят на пъзелите.
Тянко и Коеджикова са страшни котви за племената си, трябва да ги разкарат възможно най-рано. Обаче ветеринарката е в женската завера и едва ли ще се случи скоро. Аз се надявам Лъчезар да се възползва от хлътването й и да я привлече към мъжката коалиция. Поне излагацията й да има някакъв смисъл.

Наталия е странна, но е абсолютно куче, нищо не й се опира по трасето. И не виждам какво им пречи на другите, че си пее, щом не се бави и си минава всички елементи. Според мен пеенето по някакъв начин я успокоява, зарежда я и й дава сили. Всеки си има нещо, което го кара да се чувства добре и събран.
Същото е като това как някои се надъхват сами и си говорят по трасето: "Давай, момче!", "Стегни се, можеш!". Мен пък това ме дразни, ама щом те се чувстват добре така...
Иначе съм сигурна, че ако вместо да й се подиграват, я бяха помолили нормално и човешки да не пее в резиденцията, щеше да се съобрази. Тя със сигурност е наясно, че е странна и неординерна.

Тянко мъдрото: "Това е първият НИ съвет, на който няма да ходим." Joy

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:39 от Reinа

# 406
  • Буркина Фасо

Ами ако висят на въженце дълго един метър, къде е проблема???

За мен проблем няма. Даже е предостатъчно, ако сферите са достатъчно тежки. Ама сценаристите няма как да осакатят участниците, ако гредата е ниско и въжетата - къси....
Моника се контузи на гредата. и на земята да беше тази греда пак щеше да се удари в нея.

# 407
Някои препятствия не са подсигурени достатъчно, но като цяло и играчите трябва да са внимателни и да рискуват според възможностите си. Ако си изтощен/а и знаеш, че вече си разконцентриран/а, по-добре изчакай 30 секунди да ти дойде сърцето на мястото и продължи.
Аз вчера съжалявах играчите за килограмите, които трябваше да пренесат, но днес като качих 40кг багажи до 3-тия етаж по стълбите, без да тътрузя куфарите (много мразя за удрям колелцата, а от мързел не исках да слизам три пъти), ми мина. Възможно изпитание е

# 408
Някои препятствия не са подсигурени достатъчно, но като цяло и играчите трябва да са внимателни и да рискуват според възможностите си. Ако си изтощен/а и знаеш, че вече си разконцентриран/а, по-добре изчакай 30 секунди да ти дойде сърцето на мястото и продължи.
Аз вчера съжалявах играчите за килограмите, които трябваше да пренесат, но днес като качих 40кг багажи до 3-тия етаж по стълбите, без да тътрузя куфарите (много мразя за удрям колелцата, а от мързел не исках да слизам три пъти), ми мина. Възможно изпитание е
С куфари се балансира като везна. Носени на слабините тези три чувала- хернията ти е сигурна.

# 409
Забравих да коментирам, че им дадоха право само на една смяна за цялата игра, така трябва да е във всички подобни игри, между 1 и 2 в зависимост от трасето.

По този начин хем няма да гледаме само по 3-4 човека, които да минават и слабите звена грам да не си напъват,но и участниците ще трябва да мислят стратегически къде кога кой да сменят.

Дано не е било само за тази битка.

# 410
Привет и от мен.
Идвам с един малко по-различен въпрос, а именно: някой знае ли кой облича Ралица, т.е. от коя марка са дрехите и? Не дават в края на предаването кой е гардероба, а на други продукции има такава информация.
Благодаря!

# 411
Ох, сега догледах снощния епизод. То с едно две такива трасета и са готови да слеят племената. 😀

# 412
Ох, сега догледах снощния епизод. То с едно две такива трасета и са готови да слеят племената. 😀

Къде гледате записи на епизодите?

# 413
да де, но на елиминационната битка Наталия-Гордиенко-Гергана, имаше 100 коментара , колко мижави и лесни изпитания, явно само, като пострада някой се сещаме, че не ни се гледа инквизиция . Точно заради това масово омаловажаване на компонентите от публиката, продукцията , се принуждава да вкарва тези извращения .
Между другото съм сигурна, че лъжат за някои килограми , а участници получават бонус ако преувеличават ужаса на "страшните" дестинации .

# 414
  • Буркина Фасо
като гледам как кукуто се мъчеше с 4 кг топка, а с 25 кг чувалче хвърчеше по терена  и си помислих дали не е обратното - 25 кг топка и 4 кг чувалче  Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:01 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 415
# 416
- Реалистично е чувалите да са по 25 кг.  В нета намерих размерите на чувал цимент от 25 кг - 41х41х15 см.  Баш като тези в играта.
- 25 кг не са много за жена, особено ако не е Наталия. Все пак тези жени масово са тренирали с щанги и тежести (визитките им). 75 вече е множко за мъж, можеше по 50 да са, но за 20 метра пак не е проблем. Основната трудност не е общата тежест, а захвата. Ако не се хване добре, а само с пръстите, хватът се изплъзва и много силно натоварва предмишниците. Затова беше важно да се хванат добре чувалите на варела, където са "поднесени" на подходящата височина.
- "Кукуто" не се е мъчило с топката, даже само тя си я прехвърли без варелите. Е, имаше един или два неуспешни опита, но заради техниката - по принцип хвърлянето изотдолу и назад през глава е много ефективно, но трябва по-голяма дистанция.  Хвърлянето от гърди напред  е по-силово и се прави отблизо.

Иначе обезопасяването на много от упражненията не е възможно, но можеха поне по едни наколенки за ролери да им дадат.

# 417
  • На Изток от Рая
като гледам как кукуто се мъчеше с 4 кг топка, а с 25 кг чувалче хвърчеше по терена  и си помислих дали не е обратното - 25 кг топка и 4 кг чувалче  Simple Smile

Ами има много голяма разлика от това да хвърляш и да носиш.

Иначе се надявам това " До второ нареждане" скоро да отпадне и ако продукцията не искат "пъзелистите" да не се скатават, да измислят игри, в които всички участват. Ясно е, че на този етап игрите на  щафетен принцип са дълги и омръзват, но и до сега доста от пъзелите бяха за деца. Нищо няма да им стане на пъзелистите, ако участват в игрите, например не да минават цялото трасе, а да има някакво допълнително препятствие само за тях.

# 418

Къде гледате записи на епизодите?
Без реклами:
https://www.vbox7.com/user:igri_na_volyata

# 419
Трябваше да разрешат на мъжете да ги пренесат тези чували както искат.  Наведнъж, един път два и един път един или три пъти по един.

Общи условия

Активация на акаунт